Bezoek ons tijdens de Webwinkel vakdagen!

Bezoek ons tijdens de Webwinkel vakdagen!

Geschreven op 18-01-2019 door Ruben Hiemstra
Categorieën: XXL Hosting

Bezoek ons tijdens de Webwinkel vakdagen!

Op 23 en 24 januari 2019 worden de Webwinkel Vakdagen gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het team van XXL zal op deze beurs met een stand aanwezig zijn. Bezoek ons op stand B15.

Bezoek de Webwinkel Vakdagen en verdiep zo je e-commercekennis in één of twee dagen
Ervaringsdeskundigen en topbestuurders delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele onderwerpen uit de e-commercebranche. In 11 themazalen en 1 grote keynotezaal worden meer dan 200 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Alle informatie die jij nodig hebt om van 2019 een succes te maken op één plek.

Laat je adviseren door één van de vele experts op de beursvloer
Meer dan 270 e-commerceleveranciers presenteren zich op de beurs. Zij bieden ervaringen, inzichten en hands-on oplossingen, waarmee jij direct aan de slag kunt: van marketingoplossingen en webshopsoftware tot aan e-commerce platforms en wetgeving.

Ervaringen uitwisselen met 13.000 vakgenoten
Met 13.000 bezoekers is er meer dan genoeg gelegenheid om te netwerken met andere webwinkeliers, multichannel retailers en prominenten uit de branche. Ontmoet en wissel dus 2 dagen lang ervaringen uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied.

Inspirerende lezingen door topsprekers
Wie kan jou beter vooruit helpen dan de absolute toppers uit de e-commerce? Daarom staat ons keynoteprogramma bol van prominente sprekers die jou inspireren en belangrijke inzichten meegeven.

Kom langs en meld je aan!
Je kunt je gratis aanmelden via www.webwinkelvakdagen.nl. Tot 23 of 24 januari in de Jaarbeurs in Utrecht!