Je webmail is moderner en mooier geworden

Je webmail is moderner en mooier geworden

Geschreven op 01-07-2020 door Douwe Zijlstra
Categorieën: cPanel, E-mail

Je webmail is moderner en mooier geworden

Eindelijk is het zo ver! De webmail-omgeving in je hostingpakket bij ons heeft sinds deze week een grote update gekregen, en is nu qua uiterlijk veel mooier en moderner en is makkelijker in gebruik. Het gaat hier om versie 1.4 van Roundcube webmail.

Wat is de grootste verbetering?
De grootste verbetering van deze Roundcube update is het uiterlijk van de interface. Roundcube heeft een nieuw likje verf gekregen in de vorm van een skin, die ze 'Elastic' noemen. Deze skin ziet er heel er goed uit en is klaar voor de toekomst. Verder is het responsive, wat betekent dat de interface zich aanpast aan de grootte van het scherm en dus ook goed bruikbaar is op je telefoon en tablet. Screenshots van de Elastic skin kun je hier vinden. Naast het verbeterde uiterlijk, zijn er een hoop bugs opgelost en kleinere verbeteringen doorgevoerd.

Een impressie van de nieuwe Roundcube webmail (Bron: roundcube.net)

Dat klinkt goed! Waar kan ik de webmail-omgeving vinden?
Je kunt inloggen op webmail door naar jouwdomein.nl/webmail of naar webmail.jouwdomein.nl te gaan - waarbij je jouwdomein.nl verangt door de domeinnaam van je hostingpakket bij ons. Kies dan na het inloggen voor Roundcube.