Klantcase: Daniel Schoone van d-Media web professionals

Klantcase: Daniel Schoone van d-Media web professionals

Geschreven op 26-11-2019 door Ruben Hiemstra
Categorieën: Klantcase

Klantcase: Daniel Schoone van d-Media web professionals

Daniel Schoone is mede-eigenaar van d-Media, en vertaalt klantvragen naar technische oplossingen op het web.

d-Media is opgericht om alle mogelijkheden die het web biedt, zo optimaal mogelijk in te zetten voor de klant. Begin jaren 2000 zag Daniel tijdens zijn studie informatica dat er toen vooral complexe systemen in gebruik waren, maar dat door de komst van het web er nieuwe kansen ontstonden om systemen beter en optimaler in te richten.

Ze werken nauw samen met de klant, en nemen allereerst een kijkje in de keuken van die klant om te zien hoe processen zijn ingericht, en vanuit daar na te denken hoe online waarde kan toevoegen voor de klant.

Het meest bijzondere wat Daniel mee heeft gemaakt bij XXL is dat een van zijn klanten werd bedreigd door hackersgroep Anonymous om meerdere websites uit de lucht te halen, die bij XXL worden gehost. XXL heeft toen samen met d-Media pro-actief maatregelen genomen om de overlast tot een minimum te beperken.

d-Media zet de diensten van XXL Hosting in voor het hosten van websites voor hun klanten. Zij hebben behoefte aan stabiele hosting, waar ze ook zelf op kunnen inloggen en zaken kunnen regelen. Zodra Daniel contact opneemt met XXL, wordt hij altijd snel geholpen en wordt er goed doorgevraagd, en kan hij - indien nodig - ook schakelen met de techneuten bij XXL.

Daniel hoopt dat het XXL hotel snel volgeboekt is, en dat er snel nieuwbouwplannen onstaan.