Oproep aan onze resellers: deel je klantcases met ons!

Oproep aan onze resellers: deel je klantcases met ons!

Geschreven op 15-03-2021 door Ruben Hiemstra
Categorieën: Resellers

Oproep aan onze resellers: deel je klantcases met ons!

We hebben meer dan 400 resellers die hostingdiensten bij ons inkopen, en die dan - gecombineerd met eigen diensten, creaties en oplossingen - als totaalproduct aanbieden aan hun klanten. Dagelijks zien we veel mooie en goede websites, webapplicaties, marketingacties, en andere oplossingen voorbij komen van onze resellers. Deze klantcases en onze resellers willen we graag meer aandacht geven, en vandaar deze oproep.

Mail ons wanneer we je kunnen bellen

Heb je als reseller recentelijk (in de afgelopen weken tot maanden) een mooi project opgeleverd aan je klanten, waar je trots op bent? Stuur ons dan een korte mail met daarin de URL van de website, een korte omschrijving van het project wat je hebt opgeleverd, en wie de klant is - tezamen met je telefoonnummer en welke dagdelen je het beste bereikbaar bent. We bellen jou dan terug om een aantal vragen te stellen over het project, en zo een klantcase te schrijven. Mailen kan naar: support@xxlhosting.nl.

Geef je bedrijf extra aandacht

Na jouw goedkeuring, delen we deze klantcase op onze blog, in onze nieuwsbrief en op social media. Zo komt je bedrijf weer wat extra in beeld en hopen we dat jouw klantcase een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Met name door bijvoorbeeld te delen tegen welke problemen je aanliep en hoe je deze voor dit project hebt opgelost.

Alle soorten klantcases zijn welkom

We zijn niet alleen op zoek naar nieuwe websites die zijn opgeleverd. Ook aanpassingen of vernieuwingen van bestaande websites, het bouwen van een webapplicatie of systeem voor een website, of een online marketingactie zijn meer dan welkom. De enige voorwaarde is dat het project betrekking heeft op een website die bij ons gehost is.

We zien graag je mail tegemoet!