Partneroverzicht: schakel de hulp van onze partners in

Partneroverzicht: schakel de hulp van onze partners in

Geschreven op 11-06-2019 door Jesse Span
Categorieën: XXL Hosting

Partneroverzicht: schakel de hulp van onze partners in

De afgelopen twee weken ben ik bezig geweest om een partneroverzicht op te zetten op onze website. Aan de hand van een vragelijst die onze partners en resellers hebben ingevuld, heb ik voor elke partner een aparte pagina aangemaakt waarin deze partner kort wordt voorgesteld inclusief waar het bedrijf gespecialiseerd in is. Je kunt het partneroverzicht vinden op https://www.xxlhosting.nl/partneroverzicht.

Een partneroverzicht, wat is dat precies?
Dit is een lijst van onze partners en resellers die zijn gespecialiseerd in diensten die wij niet leveren. Denk daarbij aan het maken en onderhouden van websites, programmeer-vraagstukken, online marketing en nog veel meer.

Waarom dit partneroverzicht?
Wij krijgen regelmatig vragen van onze klanten, waar wij ze niet direct mee kunnen helpen - omdat dit buiten onze dienstverlening valt. Om de klant toch verder te kunnen helpen, willen wij ze graag koppelen aan onze partners en resellers. Om deze koppeling goed te kunnen maken, hebben wij een partneroverzicht opgezet. Dit overzicht is een doorzoekbare lijst met onze partners, inclusief wat ze doen en waar ze goed in zijn. Je kunt onder andere zoeken op regio, expertise en technieken om een geschikte partner te vinden.

Een screenshot van het partneroverzicht

Wil je als partner/reseller ook worden opgenomen in dit overzicht?
Ik heb twee weken geleden een mailing de deur uit gedaan naar al onze partners. In dit mailtje vind je een korte uitleg en de link naar het vragenformulier. Wanneer je het formulier hebt ingevuld, krijgen wij automatisch een melding. Ik zal dan zo snel mogelijk aan de slag om je pagina aan te maken! Heb je het mailtje niet meer? Geen nood, klik hier en je wordt doorgeleid naar het formulier.

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn of heb je hier vragen over? Dan kun je altijd met ons contact op nemen 😉