Scoor beter met je website in Google

Scoor beter met je website in Google

Geschreven op 15-10-2018 door Sander Cruiming
Categorieën: Online Marketing

Scoor beter met je website in Google

Je wilt als ondernemer natuurlijk zoveel mogelijk klanten en bezoekers trekken naar je site om producten en diensten te verkopen. Maar hoe komt een bezoeker nou op je site terecht? Steeds vaker Googelen mensen om een bepaald product of dienst te vinden. Natuurlijk wil je dat jouw site dan zo hoog mogelijk tussen deze resultaten staat. Het proces om deze positie te verbeteren wordt "SEO" genoemd.

Wat is SEO?
De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” of op zijn Nederlands gezegd: zoekmachine-optimalisatie. SEO bestaat uit een aantal onderdelen die gericht zijn op het optimaliseren en verbeteren van de vindbaarheid van je website in zoekmachines.

Verschil tussen organische en gesponsorde zoekresultaten
In zoekmachines heb je twee verschillende zoekresultaten: organische zoekresultaten en gesponsorde zoekresultaten. Gesponsorde zoekresultaten staan vaak bovenaan bij de resultaten, maar er hangt een prijskaartje aan om hier tussen te staan. De organische zoekresultaten staan er onder, en het kost niets om hier tussen te staan. Je site moet dan wel goed geoptimaliseerd en vindbaar zijn voor Google.

RankingCoach helpt je om een hogere positie te veroveren
Sinds kort bieden we een oplossing aan waarmee je een betere positie in de organische zoekresultaten kunt veroveren: RankingCoach. Door middel van een simpele analyze van jouw site presenteert RankingCoach een takenlijst met zaken die je kunt doen om je website te optimaliseren. RankingCoach legt deze taken duidelijk en met instructievideo's uit, zodat je geen dure SEO consultant meer nodig hebt.

Wil je weten hoe je website er voor staat in Google, en wil je de SEO score van je website verbeteren? Dan kun je de gratis 14 dagen proefperiode van RankingCoach aanvragen om te ontdekken wat RankingCoach voor jouw site kan betekenen: https://www.xxlwebhosting.nl/rankingcoach