Verhuisservice: wij verhuizen je website en email voor jou

Verhuisservice: wij verhuizen je website en email voor jou

Geschreven op 16-09-2019 door Sander Cruiming
Categorieën: Klantcase, XXL Hosting

Verhuisservice: wij verhuizen je website en email voor jou

Ben je geïnteresseerd om je website en email onder te brengen bij XXL, maar heb je twijfels of het verhuizen gaat lukken? Geen zorgen! We helpen je graag een handje met onze verhuisservice. In een paar stappen zorgen wij ervoor dat je website en email vlekkeloos wordt omgezet van je huidige provider naar ons, zodat ook jij kunt genieten van onze vijfsterren-beleving!

De stappen van onze verhuisservice zien er als volgt uit:

  • Contact & verhuizing inplannen
    Plan zelf de verhuizing in op het tijdstip dat jij wilt, vul de  gegevens in die we van je vragen en de verhuizing is ingepland. Mochten  wij of jij nog vragen hebben, dan hebben we even contact met elkaar.
  • Checken & advies geven
    We checken of alle gegevens compleet zijn, en of we je website en  email kunnen verhuizen. Ook kunnen we rekening houden met en advies  geven over je plannen en uitdagingen voor je online business.
  • We voeren de verhuizing uit
    Op het geplande tijdstip verhuizen we je website en email, en we  laten je weten wanneer dit gereed is. Jij kunt dan controleren of wij de  website goed en compleet is omgezet, en lossen we eventuele fouten op.
  • Klaar!
    We verhuizen ten slotte de domeinnaam, en de verhuizing is dan  afgerond! Ook geven we je informatie hoe je voortaan bij ons voor je  website en email kunt inloggen.

De verhuisservice is beschikbaar voor iedereen die nog geen klant bij ons is, maar ook bestaande klanten en resellers kunnen gebruik maken van deze service! Via www.xxlhosting.nl/verhuisservice kun je de verhuisservice aanvragen en inplannen.