We wensen je een fijne Kerst en het allerbeste voor 2020!

We wensen je een fijne Kerst en het allerbeste voor 2020!

Geschreven op 23-12-2019 door Sander Cruiming
Categorieën: XXL Hosting

We wensen je een fijne Kerst en het allerbeste voor 2020!

De laatste week van 2019 is alweer begonnen. Tijd om even stil te staan en terug te kijken op een geweldig jaar. We willen je graag bedanken voor de mooie samenwerking en dat je weer hebt gekozen voor XXL Hosting.

Een paar van onze hoogtepunten van 2019 waren:

  • We hebben met succes en zonder grote problemen alle hostingpakketten gemigreerd naar een spiksplinternieuwe en sneller serverplatform, en daarbij de pakketten flink vergroot.
  • Drie keer hebben we een gezellige ontbijtsessie georganiseerd. Het was leuk om klanten eens offline te ontmoeten en spreken, terwijl we genoten van een heerlijk ontbijt.
  • We hebben met succes de verhuisservice geintroduceerd, en sindsdien verhuizen we elke week een aantal websites en mailboxen van andere providers naar XXL.
  • In het begin van 2019 hebben we een nieuwe website gelanceerd, tezamen met ons "hotel concept". Hiermee laten we zien dat je bij ons dezelfde vijfsterren-belevening krijgt voor je online business als in een hotel. Ook hebben we elke maand een klant bezocht en zijn of haar verhaal laten doen in een foto- of videoreportage voor in het "gastenboek" op onze site.
  • Het ontsnappen uit een escaperoom, elkaar achterna rennen tijdens lasergamen, genieten van een zomerse barbecue, en het bezoek aan de jaarlijkse CloudFest conferentie in Zuid-Duitsland waren een aantal teamuitjes waar we leuke herinneringen aan hebben.

We hebben voor het nieuwe jaar grootste en leuke plannen, en kunnen niet wachten tot het jaar 2020 van start gaat! Het wordt ook een heel bijzonder jaar, omdat XXL Hosting dan maar liefst 20 jaar bestaat. Dit gaat we samen met onze klanten vieren.

Vanwege de feestdagen, zijn we een aantal dagen gesloten:

  • Woensdag 25 december: Eerste Kerstdag
  • Donderdag 26 december: Tweede Kerstdag
  • Woensdag 1 januari: Nieuwsjaardag

Namens Alex, Edwin, Ruben, Jesse, Douwe, Madelon en Sander wensen we jullie allemaal een fijne Kerst en veel succes - zowel zakelijk als privé - in het nieuwe jaar! Proost!