XXL Hosting & marketgoo lanceren de SEO Toolkit

XXL Hosting & marketgoo lanceren de SEO Toolkit

Geschreven op 01-04-2022 door Sander Cruiming
Categorieën: Online Marketing

XXL Hosting & marketgoo lanceren de SEO Toolkit

Op 5 april maken we via de pers bekend dat we een samenwerking zijn aangegaan met marketgoo voor onze nieuwe SEO dienst: de SEO Toolkit.

Klanten van XXL kunnen nu uitgebreide SEO audits genereren, SEO websiterapportages ontvangen, en acteren op gemakkelijk-te-lezen resultaten en instructies om zo hun online succes te vergroten.

De SEO Toolkit is beschikbaar als een online dienst, en je hebt geen SEO ervaring of kennis nodig om het te gebruiken. Het werkt voor elke soort website, en zowel voor nieuwe als bestaande websites.

De tool loopt stap-voor-stap alle SEO verbeteringstaken door, die de klant zelf kan uitvoeren op zijn of haar website - zodat de klant geen duur SEO bureau hoeft in te huren.

Een aantal features zijn:

  • Gebruiksvriendelijke, stap-voor-stap SEO optimalisatieplan
  • Tools en tips om meer kwaliteitsverkeer en inkomende links naar de website te genereren
  • Statistieken om de resultaten bij te houden
  • Het tracken van keyword
  • Het tracken van concurrenten
  • Suggesties voor de optimalisatie van laadtijd, zowel op desktop als mobiel
  • Maandelijks SEO rapport

Wences Garcia, CEO van marketgoo deelt:

"XXL Hosting viel op met hun 20+ jaar ervaring met het helpen en verbeteren van de online aanwezigheid van hun klanten. We delen deze doelstelling om meer te zijn dan alleen maar een provider, maar verder gaan door klanten te helpen. We zijn enthousiast dat we ook de klanten van XXL kunnen helpen om succesvol(ler) te zijn online."

SEO Toolkit is per direct beschikbaar.  Meer informatie kun je vinden op: https://www.xxlhosting.nl/onlinemarketing/seo-toolkit