Nieuw bij XXL Hosting: XXS Hosting

Nieuw bij XXL Hosting: XXS Hosting

Geschreven op 31-03-2022 door Sven Nauta
Categorieën: XXL Hosting

Nieuw bij XXL Hosting: XXS Hosting

We zien om ons heen dat in razend tempo de wereld niet meer, maar minder wil. Minimalisme is een grote trend. Less = more is het credo. Om op deze trend in te spelen, introduceert XXL Hosting iets nieuws: XXS Hosting.

Minder serverruimte: kleine websites besparen tijd

Steeds meer klanten geven aan dat ze het aantal pagina's op hun website niet willen vergroten, maar juist willen verkleinen. Zo kost het veel minder tijd om de website te onderhouden, en houden ze tijd over voor andere dingen. Ook de bezoekers van kleine websites zullen blij zijn dat ze snel klaar zijn met het bekijken van je site! Om deze reden limiteren we de serverruimte sterk, zodat je website klein moet zijn en je niet in de verleiding komt om een grotere website te maken.

Minder bezoekers: minder business = minder drukte

Ook geven klanten aan dat ze niet te veel bezoekers willen op hun websites. Het levert alleen maar extra drukte op. Meer bestellingen en meer vragen. Om dit te tegen te gaan, limieten we het aantal bezoekers wat per dag je website kan bezoeken.

Minder mail: minder stress en meer overzicht in je mailbox

Hetzelfde geldt voor mailboxen. Klanten willen af van de vele mails die elke dag weer binnenstromen. Geen mailboxen meer met honderden of zelfs duizenden mails. Minder stress en meer overzicht. Om dit voor elkaar te krijgen, limieteren we niet alleen het aantal mailboxen wat je kunt aanmaken, maar ook het aantal mails wat in een mailbox aanwezig kan zijn. Wij ruimen de mail dus automatisch voor je op!

Minder performance: je websitebezoekers komen tot rust

Alles in deze wereld gaat zo snel. Soms is het lekker om even rustiger aan te doen. De bezoekers van je website zullen waarderen dat je website traag inlaadt, en zo even helemaal tot rust komen tijdens het bezoeken van je website. Geen caching, geen optimalisatie - gewoon lekker traag.

Wegverhuisservice om onze servers leger te krijgen

Natuurlijk houden wij zelf ook van minder. Daarom bieden we een wegverhuisservice aan, waarbij we je website en e-mail wegverhuizen naar een andere provider. Eigenlijk verwijderen we het gewoon. Service zoals je niet van ons gewend bent.

De pakketprijzen

Hieronder kun je de prijzen van de 3 pakketten op een rijtje zien staan.

Ben je geinteresseerd in een downgrade van je XXL Hosting pakket, naar een van deze nieuwe XXS Hosting pakketten? Neem contact met ons op: support@xxlhosting.nl. De pakketten zijn vanaf 1 april verkrijgbaar.