LiteSpeed CSS instellingen tweaken

LiteSpeed CSS instellingen tweaken

CSS Settings

CSS Minify - OFF

Extra witruimtetekens, nieuwe regeltekens en opmerkingen worden verwijderd uit alle opgenomen CSS-bestanden, als deze optie is ingeschakeld.

CSS Combine - OFF

Alle individuele CSS-bestanden worden gecombineerd tot één CSS-bestand.

Generate UCSS - OFF

Unique CSS (UCSS) is een QUIC.cloud-service die samen met de CSS Combine-instelling kan worden gebruikt om een enkel gestroomlijnd CSS-bestand te maken voor elke pagina van jouw site. Dit gecombineerde bestand is mogelijk uniek voor elke pagina, omdat het alleen de CSS bevat die nodig is om die specifieke pagina weer te geven.


Voordeel: door alleen noodzakelijke CSS op te nemen, blijft de grootte van elk gecombineerd CSS-bestand klein en kan de verwerkingstijd aanzienlijk worden verkort.Waarschuwing: Op sites met een groot aantal verschillende pagina's kan de opslag van deze unieke gecombineerde CSS-bestanden problematisch worden. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt om ten minste één CSS-bestand op te slaan voor elke pagina op de site. Je hebt ruimte nodig voor twee CSS-bestanden voor elke pagina, als je Cache Mobile hebt ingeschakeld, en je hebt nog meer ruimte nodig als je site cachevariaties gebruikt die van invloed zijn op wat er op het scherm wordt weergegeven.


CSS Combine External and Inline - OFF

Standaard combineert de optie CSS Combineren alleen lokale CSS-bestanden. Als deze optie is ingeschakeld, worden externe CSS-bestanden en CSS die inline met de HTML wordt gevonden, ook in het gecombineerde bestand opgenomen. Het op deze manier opnemen van alle mogelijke CSS helpt om de prioriteiten van CSS te behouden, wat mogelijke fouten veroorzaakt door CSS Combine zou moeten minimaliseren.

CSS HTTP/2 Push - OFF

CSS wordt naar de browser gestuurd voordat hierom wordt gevraagd.

Load CSS asynchronously  - OFF

Deze optie staat standaard op UIT. Als het UIT is, worden webpagina's op de normale manier geladen, waarbij de browser de CSS laadt vanuit de HTML-header voordat hij verder gaat met het weergeven van de inhoud in de HTML-body.

Als u deze optie AAN zet, worden CSS en HTML tegelijkertijd geladen. Pagina's kunnen sneller worden geladen door CSS en HTML asynchroon te verwerken, maar ze kunnen aanvankelijk worden geladen zonder opmaak. Om dat probleem te voorkomen, genereert LiteSpeed automatisch kritieke CSS wanneer CSS asynchroon laden is ingeschakeld.

Critical CSS is de verzameling stijlen die nodig zijn om content boven de vouw correct weer te geven. Deze stijlen worden inline in de HTML-code ingevoegd en met de HTML verwerkt, waardoor het probleem van niet-opgemaakte inhoud wordt geëlimineerd.


Belangrijk: CSS laden asynchroon maakt gebruik van de QUIC.cloud CSS Optimization-service om kritieke CSS te genereren. Voor gebruik is een domeinsleutel vereist en er kunnen kosten aan verbonden zijn. Als je ervoor kiest om geen QUIC.cloud-services te gebruiken, wordt CSS niet asynchroon geladen, ongeacht of deze instelling AAN of UIT staat.


CSS per URL - ON

Zet deze optie op UIT om Critical CSS per Post Type te genereren in plaats van per individuele pagina. Dit kan aanzienlijke CCSS-quota en schijfruimte besparen, maar het kan leiden tot onjuiste CSS-styling als jouw site een paginabuilder gebruikt.

Inline CSS Async Lib - ON

Hierdoor wordt de asynchrone CSS-bibliotheek inline geplaatst om blokkering van de weergave te voorkomen.

Optimalisatie lettertypeweergave - DEFAULT

Stel dit in om font-display toe te voegen aan alle @font-face-regels voordat CSS in de cache wordt opgeslagen om te specificeren hoe fonts moeten worden weergegeven tijdens het downloaden.

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.