LiteSpeed HTML instellingen tweaken

LiteSpeed HTML instellingen tweaken


CSS/JS Cache TTL

Deze instelling is beëindigd.

HTML Minify - OFF

Extra witruimtetekens, nieuwe regeltekens en opmerkingen worden verwijderd uit alle HTML, als deze optie is ingeschakeld.

DNS Prefetch - Empty List

Met deze instelling kan je DNS-resolution uitvoeren voor de vermelde domein(en) voordat dit wordt aangevraagd. Door DNS-resultaten vooraf op te halen, kan de latentie aanzienlijk worden verminderd voor jouw bezoekers wanneer ze op externe links klikken, met name op mobiele netwerken. Je vult hier 1 domein per regel in, in het formaat:

//www.voorbeeld.nl

Klik hier om er meer over te lezen.


DNS Prefetch Control - OFF

Schakel DNS Prefetch op grote schaal in voor alle URL's in het document, inclusief afbeeldingen, CSS, JavaScript, enzovoort. Dit kan de laadsnelheid van de pagina verbeteren. 

Remove Query Strings - OFF

Met deze instelling wordt de query string verwijderd van statische bronnen. Statische bronnen met query strings worden mogelijk niet in de cache opgeslagen door browsers en proxyservers. Door de strings te verwijderen, kunnen ze in de cache worden opgeslagen, wat zich vertaalt in een snellere paginalading.

Load Google Fonts Asynchronously - OFF

Misschien wil je niet al je CSS asynchroon laden, maar misschien wil je het wel voor alleen de Google Fonts. Indien ingeschakeld, kan je met deze optie Google Fonts asynchroon laden zonder ook de andere CSS op deze manier te laden. Bovendien implementeert deze optie een pre-connect met Google.

Preconnecting zorgt er niet voor dat de Fonts worden gedownload. Het versnelt gewoon dingen door de download verbinding van tevoren tot stand te brengen.

Remove Google Fonts - OFF

Met deze optie worden alle Google Fons van jouw site verwijderd. Test dit wel om het zeker te weten. Tenzij je een geschikte vervanging lokaal hebt opgeslagen, kan dit de stijl van jouw website drastisch veranderen.

Wanneer in geschakeld, verwijderd deze instelling het extra JavaScript-bestand dat wordt gebruikt om ondersteuning voor emoji's in oudere browsers toe te voegen. Bezoekers die moderne browsers gebruiken die hun eigen native emoji-ondersteuning hebben, zullen geen verschil merken. 


Remove Noscript Tags - OFF

<noscript> tags worden gebruikt voor compatibiliteit met oudere browsers die geen JavaScript ondersteunen, of moderne browsers waar JS om veiligheidsredenen is uitgeschakeld. Ze geven de browser instructies voor wat te doen als ze het bijbehorende script niet kunnen uitvoeren. Deze tags nemen echter wel ruimte in beslag.

Als deze optie is ingeschakeld worden <noscript> tags verwijderd, wat resulteert in een kleinere paginagrootte, maar minder compatibiliteit voor browsers zonder werkend JavaScript. Je zal zelf moeten beslissen of de efficiëntiewinsten de compatibiliteits verliezen waard zijn.


Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.