LiteSpeed Media Excludes instellingen tweaken

LiteSpeed Media Excludes instellingen tweakenLazy Load Image Excludes - Leeg

Soms zijn er afbeeldingen die je onmiddellijk wilt laden, ongeacht waar ze op het scherm verschijnen. Vul ze hier in, één per regel. Je kan de volledige URI of een gedeeltelijke tekenreeks gebruiken. Gedeeltelijke strings zijn handig als je een hele map met afbeeldingen hebt die onmiddellijk moet worden geladen. Gebruik hier geen wildcards.

Lazy Load Image Class Name Excludes - Leeg

Afbeeldingen die deze klassenamen bevatten, worden niet lui geladen. Zowel volledige als gedeeltelijke snaren kunnen worden gebruikt. Een per regel.

Lzy Load Image Parent Class Name Excludes - Leeg

Afbeeldingen waarvan de ouders deze klassenamen bevatten, worden niet lui geladen. Zowel volledige als gedeeltelijke snaren kunnen worden gebruikt. Een per regel.

Lazy Load iframe Class Name Excludes - Leeg

iframes die deze klassenamen bevatten, worden niet lui geladen. Zowel volledige als gedeeltelijke snaren kunnen worden gebruikt. Een per regel.

Lazy Load iframe Parent Class Name Excludes - Leeg

iframes waarvan de parents deze klassenamen bevatten, worden niet lui geladen. Zowel volledige als gedeeltelijke snaren kunnen worden gebruikt. Een per regel.

Lazy Load URI Excludes - Leeg

Afbeeldingen en iframes op de hier vermelde pagina's worden niet lui geladen. Eén URI per regel. Gedeeltelijke strings kunnen worden gebruikt. De URI's worden vergeleken met de REQUEST_URI-servervariabele. Om het begin van een URI aan te geven, voeg je ^ toe aan het begin van de tekenreeks. Om een exacte overeenkomst te maken, voeg je $ toe aan het einde van de tekenreeks.

Voorbeelden van stringovereenkomsten
Stel dat je de volgende URI's hebt:

/recipes/baking/
/recipes/baking/cakes
/recipes/baking/brownies
/popular/recipes/baking/

De tekenreeks /recipes/baking/ komt overeen met alle vier de URI's.


De string /recipes/baking/$ komt overeen met #1 (omdat $ exact match aangeeft).

De tekenreeks ^/recepten/bakken komt overeen met #1, #2 en #3 (omdat ^ het begin van de URI aangeeft).

LQIP Excludes - Leeg

Afbeeldingen die hier worden vermeld, worden niet opgenomen bij het genereren van tijdelijke aanduidingen voor afbeeldingen van lage kwaliteit. Afbeeldingen kunnen één per regel worden toegevoegd en gedeeltelijke tekenreeksen zijn toegestaan.

Als de LQIP-service een fout tegenkomt bij het verwerken van een afbeelding, wordt deze automatisch aan deze lijst toegevoegd en in de toekomst door LQIP genegeerd.

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.