LiteSpeed Localizations instellingen tweaken

LiteSpeed Localizations instellingen tweaken

Gravatar Cache - OFF

Gravatars kunnen lokaal in de cache worden opgeslagen, als dit is ingesteld op AAN.

Gravatar Cache Cron - OFF

Schakel AAN om de Gravatar-cache te vernieuwen met behulp van een cron-taak.

Gravatar Cache TTL = 604800

Deze instelling geeft aan hoe lang (in seconden) Gravatars in de cache moet worden bewaard. Elke waarde groter dan 3600 is acceptabel.

Localize Resources - OFF

Misschien wil je dit doen als een paginascore-site optimalisaties voorstelt voor JavaScript en andere bronnen die worden gehost op domeinen zoals Google of Facebook. Je hebt geen controle over dergelijke bronnen en je kan ze ook niet optimaliseren. Stel Bronnen lokaliseren in op AAN en de bronnen worden gekopieerd naar jouw lokale systeem, waar ze indien nodig kunnen worden geoptimaliseerd.

Gebruik het veld Localization Files om op te geven welke bronnen je wilt lokaliseren.

Localization Files (voorheen was dit Localization Domains)

Met deze optie kan je lokale kopieën van externe bronnen gebruiken. Voer een URL in en deze wordt gelokaliseerd. Er wordt standaard een lijst met aanbevolen URL's weergegeven, maar je kan de bronnen kiezen die je maar wilt.

Als Resources lokaliseren is ingesteld op AAN, worden de hier vermelde bronnen gekopieerd en vervangen door een lokale URL. Dit werkt alleen op HTTPS-URL's en niet op HTTP.

URL's worden één per regel weergegeven en moeten de bestandsextensie .js hebben. Alle andere extensies worden genegeerd.

Opmerkingen worden ondersteund. Begin een regel met een # om er een commentaarregel van te maken.

Voorbeeld


# voorbeeldsites
https://www.voorbeeld1.com/a.js
https://www.voorbeeld1.com/b.js
https://www.voorbeeld2.com/a.js
Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.