Hoe stel ik mijn mail in op de Windows 10 mail app?

Hoe stel ik mijn mail in op de Windows 10 mail app?

Mail account toevoegen aan de Windows 10 mail app

Weet je niet welke gegevens je nodig hebt om je mail in te stellen? Ga dan naar de volgende link: Logingegevens opvragen, vul hier je domeinnaam in om de benodigde gegevens op te vragen.


  1. Open de Windows 10 mail app op je computer/laptop.
  2. Klik op het tandwieltje links onderaan, hij opent aan de rechterkant dan een scherm met instellingen.
  3. Klik op de eerste optie, " Manage accounts ".
  4. Klik vervolgens op Add account.
  5. Je komt nu in een scherm waar je het type mail account kan selecteren, scroll naar beneden en kies voor Advanced setup.
  6. In het volgende scherm kies je voor de optie Internet email.
  7. Je kan nu de mailgegevens invullen, denk er wel om dat de gebruikersnaam hetzelfde moet zijn als het email adres. Ik gebruik hier test@jessespan.nl en amsXXX.yourwebhoster.com.
  8. Klik op Sign in om in te loggen op het email account, hij zal dan alle gegevens controleren en aangeven als het gelukt is:

Wanneer je op Done klikt zal je weer op het hoofdscherm komen van je mail app, hier vindt je vervolgens aan de rechterkant je mail account terug en kan je beginnen met mailen!


Mochten er nog vragen zijn kan je altijd bij onze support terecht. Door op het praat ballonnetje te klikken in het dashboard kan je een chat met ons starten.


Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.