Beginners: Introductie

Beginners: Introductie

Automation is een nieuwe oplossing voor marketingautomatisering. Met deze oplossing kun je e-mails verzenden zodra een potentiële klant zich heeft aangemeld, een klant een aankoop heeft gedaan, enz. Je kunt ook opvolgen met je nieuwsbrief openers en clickers, enz. Met deze oplossing kun je heel gemakkelijk automations ontwerpen die zijn afgestemd op jouw activiteiten:

  • Stuur een e-mail na een abonnement op een nieuwsbrief
  • Stuur een speciale aanbieding op de verjaardag van een contact
  • Stuur een e-mail na een aankoop
  • Automatisch communiceren met je nieuwsbrief openers en clickers

Hoe werkt het?

Bouw aangepaste scenario's om herinneringen naar klanten en prospects te sturen en effectiever met hen te communiceren zonder voorafgaande installatie. Stel gerichte e-mails in op basis van het gedrag van je contacten. De gegevens worden automatisch geüpload naar onze tool zonder voorafgaande installatie:

  • Geüploade e-mailgegevens: volg deze op met je e-mailopeners en clickers. Je hoeft niets te installeren - alle gegevens worden automatisch geüpload naar onze Automation.
  • Geüploade gegevens van contactprofielen: gebruik attributen om je contacten te segmenteren op land, leeftijd, enz. Al uje standaard contactkenmerken en degene die je aan de tool hebt toegevoegd, kunnen in je workflows worden gebruikt.

Je kunt nog verder gaan door gebeurtenissen op locatie te gebruiken om je communicatie aan te passen. Je kunt vervolgens je workflows starten met een paginabezoek.

Als een contactpersoon bijvoorbeeld een product in de categorie "Schoenen" van je e-commerce-website heeft bezocht, kun je deze toevoegen aan de lijst "Geïnteresseerd in schoenen" en ze vervolgens enkele dagen na hun paginabezoek gerichte nieuwsbrieven of promoties sturen. Je hoeft alleen maar de Tracker te installeren - de installatie duurt slechts enkele minuten.

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.