E-mailmarketing

Laat je online business groeien met nieuwsbrieven, notificatiemails, en marketing automation. Kies voor het complete e-mailmarketingpakket van XXL Hosting.

Pakketten

Compleet 3-in-1 pakket voor e-mailmarketing


Verstuur effectief nieuwsbrieven en notificatieberichten. Het pakket met 1000 mails per maand is gratis als je een hostingpakket bij ons hebt. Wil je meer berichten versturen, of gebruik maken van geavanceerde functies zoals marketing automation? Upgrade dan naar een betaald pakket.

1000 mails per maand *


Gratis

 
 

Nieuwsbrieven versturen
Transactionele e-mail
 

Bestellen

5.000 mails per maand


5

per maand
jaarlijks gefactureerd

Nieuwsbrieven versturen
Transactionele e-mail
Marketing automation

Bestellen

10.000 mails per maand


10

per maand
jaarlijks gefactureerd

Nieuwsbrieven versturen
Transactionele e-mail
Marketing automation

Bestellen

25.000 mails per maand


20

per maand
jaarlijks gefactureerd

Nieuwsbrieven versturen
Transactionele e-mail
Marketing automation

Bestellen

50.000 mails per maand


35

per maand
jaarlijks gefactureerd

Nieuwsbrieven versturen
Transactionele e-mail
Marketing automation

Bestellen

100.000 mails per maand


60

per maand
jaarlijks gefactureerd

Nieuwsbrieven versturen
Transactionele e-mail
Marketing automation

Bestellen* Het is verplicht om een hostingpakket bij ons te hebben voor de domeinnaam waarvoor je een gratis e-mailmarketingpakket aanvraagt.

Video

De kracht van e-mailmarketing

E-mail mag misschien wel ouderwets en achterhaald lijken; het is nog altijd een belangrijk en effectief communicatiekanaal. Het is de perfecte manier om snel en efficient in contact te komen en blijven met je klanten: van het delen van informatie en updates via een nieuwsbrief tot het stimuleren van herhaalaankopen door de inzet van marketing automation. Onderschat de kracht van e-mail niet, en grijp de kansen die e-mailmarketing jou kan bieden.van de Nederlanders heeft zich het afgelopen jaar op minimaal 1 nieuwsbrief ingeschreven

van de Nederlanders koopt naar aanleiding van een e-mail van een webshop

van de Nederlanders ontvangt graag een verjaardagsmail van een webshop

Nieuwsbrieven versturen

Een e-mailnieuwsbrief in 4 simpele stappen


Een nieuwsbrief is het perfecte middel om in contact te blijven met je klanten. Zo stimuleer je herhaalaankopen en houd je klanten op de hoogte. Met onze tool maak je in een handomdraai prachtige nieuwsbrieven, die je qua inhoud en opmaak geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Na verzending zie je het resultaat door middel van overzichtelijke statistieken.

Nieuwsbrief ontwerpen
 1. 1
  Ontwerp je bericht

  Door de klik-en-sleep-interface maak je heel gemakkelijk en snel een professionele nieuwsbrief. Kies uit een van de vele templates, of ontwerp je eigen design. Zo laat je zeker een goede indruk achter bij je klanten.

 2. 2
  Personaliseer de inhoud

  Door de nieuwsbrief te personaliseren, wordt je e-mail meer geopend en beter gelezen. Gebruik bijvoorbeeld de naam van de klant in de nieuwsbrief, of andere gegevens die je over de klant hebt verzameld.

 3. 3
  Selecteer je doelgroep

  Je kunt je klantbestand onderverdelen in verschillende groepen en segmenten. Verstuur je nieuwsbrief naar alle klanten, of naar een selectie klanten op basis van de door jou gekozen criteria voor een effectievere benadering.

 4. 4
  Verstuur op een slimme manier

  Laat de tool per klant het meest ideale tijdstip voor het afleveren van de nieuwsbrief bepalen. Ook kun je A/B-testing inzetten om je nieuwsbrief-campagne te optimaliseren door meerdere versies te versturen en testen.

Transactionele e-mail

Betrouwbare uitgaande e-mail voor je website


Of het nu om orderbevestigingen, facturen of andere notificatieberichten gaat - je wilt er zeker van zijn dat deze mails altijd en snel in de inbox van je klanten terecht komen, zonder dat verzendlimieten en spamfilters in de weg zitten. Ons platform bezorgt e-mail met een hoge betrouwbaarheid en snelheid, en geeft je inzicht door duidelijke statistieken en real-time logs.

Gebruik SMTP, de API of de WordPress plugin om je website te laten mailen via ons platform.

Het moment van versturen, afleveren, openen en klikken van elke mail kun je nakijken in de logs.

Geschikt voor het versturen van tot wel 100.000 mails per maand.

Met templates kun je het uiterlijk van de uitgaande e-mail aanpassen en professionaliseren.

Transactionele e-mail
Marketing automation

Automatiseer je sales- en marketingprocessen


Zet je sales- en marketingacties op de automatische piloot met marketing automation! Op basis van klantdata en gebeurtenissen die gebruikers op je website uitvoeren, kun je automatisch e-mailberichten laten triggeren en versturen.

Aanmelding

Stuur een welkomstbericht als een klant zich heeft aangemeld.

Verjaardag

Verras je klant met een coupon of actie op zijn of haar verjaardag.

Pagina of product bekeken

Stuur een mail op basis van een bekeken pagina of besteld product.

Winkelmandje achtergelaten

Herinner je klant om zijn of haar bestelling af te ronden.

Verhuisservice

Beter en goedkoper alternatief voor MailChimp


Gebruik je momenteel al een andere provider voor e-mailmarketing, zoals Mailchimp, en ben je op zoek naar een beter en goedkoper alternatief met meer mogelijkheden en service? Zoek niet verder! Maak gratis gebruik van onze overstapservice, waarbij we je contactenlijsten van de huidige provider naar ons overzetten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

MailChimp is 2x tot 4x duurder, afhankelijk van het aantal verstuurde mails per maand.

Je betaalt bij ons alleen voor het aantal mails, niet voor het aantal opgeslagen contacten.

Transactionele e-mail is geen aparte, betaalde add-on, maar zit bij het pakket inbegrepen.

Nederlandstalige ondersteuning via e-mail, chat en telefoon is inclusief.

Verhuisservice


Certificering

Beveiliging & privacy gecertificeerd


Als je het onderbrengen van je website, applicatie, e-mail of domeinnaam aan ons toevertrouwd, nemen we die taak uiterst serieus. Een goede beveiliging en privacy is een essentieel onderdeel van die taak. We kunnen natuurlijk zeggen dat we dat "goed geregeld" hebben, maar het is betrouwbaarder als een onafhankelijke externe partij dit regelmatig toetst en bevestigd volgens erkende standaarden. XXL Hosting is daarom ISO 27001 en ISO 27017 gecertificeerd.

ISO 27001 is de wereldwijd erkende standaard voor informatiebeveiliging. Hiermee kunnen we aantonen dat we alle beveiligingsrisico's in kaart hebben gebracht, daar passende maatregelen voor hebben genomen, en voortdurend checken of aan alle maatregelen wordt voldaan en er eventueel verbeteringen nodig zijn. Een externe auditor controleert regelmatig of aan alle eisen van de standaard wordt voldaan.

ISO 27017 is een uitbreiding op de 27001 standaard, die inzoomt op de risico's en maatregelen die spelen in onze rol als aanbieder en afnemer van clouddiensten. Omdat we als hostingprovider clouddiensten aanbieden aan jou als klant, maar wij zelf ook bij externe leveranciers clouddiensten inkopen - is het essentieel dat de beveiliging en privacy in de gehele keten gewaarborgd is.

Lees meer over onze veilige hosting

IS0 27001 + 27017 certificering

Video

Groene hosting voor een betere wereld

We doen er alles aan om de klimaatimpact van je website en e-mail te verkleinen en compenseren:

We gebruiken datacentra die uitsluitend op 100% windenergie draaien.

Onze servers zijn energie-efficiënt dankzij caching- en optimalisatietechnieken.

We laten voor elke website dat we hosten een boom planten. Elk jaar weer.

Lees meer over onze duurzame hosting

Reviews

De best beoordeelde hoster van Nederland!


Tevreden klanten is waar we het voor doen. Gemiddeld krijgen we een 9,7 op basis van 412 reviews. Volgens Webhosters.nl zijn we de best gewaardeerde hoster van Nederland, en zijn we uitgeroepen tot de klantvriendelijkste organistatie van Noord-Nederland. Hier zijn we trots op!

Ik ken weinig bedrijven die de klant (die in mijn geval geen geek is ;-) zo behulpzaam zijn. Efficiëntie, professionaliteit, snelheid... met een glimlach. Ik ben al 10 jaar klant. Ik raad ze ten zeerste aan!

Rob Vanddn
11 februari 2022

Mega behulpzaam en erg klantgericht! Duidelijk en snel communiceren is altijd aan de orde! Dat is bij andere hostingpartijen vaak niet het geval helaas. Een super tevreden klant, deze hostingpartner is echt een aanrader!

Sebastiaan Lint
23 april 2022

Perfecte provider waar wij al jaren met veel plezier zaken mee doen. De hosting op zichzelf is niet eens de belangrijkste reden - maar wel dat dit bedrijf zeer sympathiek naar de klanten is, altijd zeer goed bereikbaar is (ook in het weekend en (vanwege tijdsverschillen) vaak 's nachts). De snelheid en prijzen zijn mooi in evenwicht en er komt elk jaar wel weer een noviteit / uitbreiding / feature bij in hun hostingpakket. Kortom... absolute aanrader voor iedereen die betrouwbare, betaalbare en sympathieke hosting zoekt!

Kabalebo Nature Resort
20 februari 2020

We zitten nu net iets meer dan een half jaar bij XXL met een groot aantal websites en we zijn zeer tevreden over de service en de hosting! Naast standaard vragen hebben ze ook uitgebreide technische kennis om zo moeilijke vraagstellingen op te lossen. Al met al zijn we zeer enthousiast over XXL!

Joeri van der stek
6 februari 2022

Waar vind je een betere hosting provider? Stop met zoeken, XXL Hosting is de beste volgens mij. Snelle online klantenservice. Met de hosting van verschillende sites (o.a. WordPress) nog nooit problemen gehad en anders word je wel goed en snel geholpen.

Sem van Geffen
30 juli 2020

Hoewel ik het erg leuk vind om af en toe een nieuwe website te bouwen, word ik altijd een beetje zenuwachtig van termen als ‘verhuizen’, ‘op de achtergrond bouwen’ en ‘online gaan’. Gelukkig heeft XXLhosting een buitengewoon vriendelijke en behulpzame helpchat. Soms fixen ze het voor je, of anders geven ze een geduldige, duidelijke uitleg hoe je het zelf kunt doen. En als het niet lukt, dan bellen ze! Verder bieden ze overzichtelijke pakketten voor aardige prijzen. Ik vind ze ge-wel-dig!!

Joyce Regensburg
6 april 2020

Zojuist geholpen met mijn website. Wat een geweldige en snelle service. Helemaal goed!!

Fons van Gijsel
3 oktober 2020

XXL reageert altijd adequaat en snel. Ik doe al ruim 15 jaar zaken met XXL. XXL Hosting kent een zeer hoge up-time. De servers zijn snel en beheer op de machines wordt altijd probleemloos uitgevoerd.

Sjoerd Waij
6 juni 2020

Een hele fijne bedrijf! Al bijna 10 jaar klant en altijd goede ervaringen met de medewerkers. Ik wordt altijd goed geholpen met al mijn vragen. Ook als leek, snap ik dan wat ik moet doen of zij doen het voor mij als het niet lukt. Ik kan ze altijd bellen of via de chat bereiken. Alles werkt prima bij de hosting ook. Super tevreden klant ben ik.

Yogacentrum De Bron
7 januari 2020

Waarschijnlijk al bijna 20 jaar (of nog langer?) wordt mijn website hier gehost. Werkelijk perfect service en altijd heel vriendelijk en behulpzaam. En ze denken met je mee. Ik heb nooit de geringste reden gehad om ergens anders te kijken.

Eugene Dubois
2 maart 2020

XXL webhosting denkt altijd supergoed mee. Mijn vraag wordt eigenlijk altijd opgelost wanneer ik ze contacteer. Echt super!

Wiebe Bakker
8 mei 2022

Al jaren onze hosting provider. No-nonsense en goede service.

Hans Boers
14 januari 2021

Ik zit inmiddels bijna twee jaar bij XXL Hosting en ben zeer tevreden. Bij alle vragen of problemen krijg ik altijd snel en duidelijk antwoord. Als het via de chat technisch ingewikkeld is wordt er ter verduidelijking nagebeld en uitgebreid meegedacht over oplossingen. XXL Hosting communiceert ook goed wanneer er werkzaamheden worden verricht, zodat je daar rekening mee kan houden en niet voor verrassingen staat. Zo wordt alle soft- en hardware altijd up-to-date gehouden en werkt alles snel en veilig.

Raymond Moonen
16 januari 2021

Ze zijn sinds de beginjaren mooi gegroeid en professioneler geworden, maar tegelijk reageren ze nog steeds vrijwel direct en erg laagdrempelig. Zeer prettig.

Kees
31 juli 2020

Hierbij wil ik graag een zéér positieve review geven voor de medewerking van XXL hosting. Bij een probleem wordt er gelijk adequate gereageerd om je verder te helpen in het oplossen van het probleem. Mijn complimenten voor de zeer snelle service in deze. Een dikke 10.

Bouvierpagina
27 augustus 2020

Sympathiek bedrijf! Bijna of zelfs al meer dan 20 jaar klant met diverse websites, via diverse organisaties en bedrijven. Altijd erg vakkundig en dienstbaar geholpen met grote en kleine problemen, vaak veroorzaakt door eigen onkunde, ondanks dat, altijd even vriendelijk en behulpzaam. Goede prijs/kwaliteit verhouding en voor zover mijn kennis reikt, nooit offline geweest anders dan aangekondigd onderhoud of externe overmacht. Je weet wat je krijgt en ze zeggen wat ze doen! Op naar de volgende 20 jaar!

Wytze B
3 februari 2020

Fijn bedrijf dat XXL Hosting. Je wordt heel snel geholpen als je een probleem hebt, je kunt ze zelfs ook nog bellen, en altijd vriendelijke medewerkers. Blij dat ik vorig jaar ben overgestapt naar XXL!

Jan Duker
16 april 2020

Door problemen bij mijn vorige hosting partij, heb ik besloten over te stappen naar XXL hosting. Ik heb gekozen om bij XXL hosting te kiezen voor domeinnaam en hosting inclusief verhuisservice. De website is, in het weekend, en binnen een dag verhuisd. Top service, zeer content mee!

Sander vd Star
4 februari 2022

Ik ben erg tevreden met de diensten van XXL hosting. Ze staan altijd klaar om vragen en eventuele problemen direct op te lossen. Vakkundig en snel. Top bedrijf!.

Rosalie Verhoef
23 april 2022

Door problemen bij mijn vorige hosting partij, heb ik besloten over te stappen naar XXL hosting. Ik heb gekozen om bij XXL hosting te kiezen voor domeinnaam en hosting inclusief verhuisservice. De website is, in het weekend, en binnen een dag verhuisd. Top service, zeer content mee!

Mark van den Hoogenband
9 september 2022

Namens ons bedrijf heb ik regelmatig contact met XXL Hosting. Ze reageren altijd vriendelijk, professioneel en snel. Denken ook graag mee voor nieuwe oplossingen!

Ad Dusol
13 maart 2021

Bij mailprobleem contact gehad via mail met XXL en zij reageerden vrij snel en gaven aan wat er moest gebeuren om de problemen op te lossen. Deze actie uitgevoerd en alles was weer in orde. De reactie vanuit XXL werd snel opgepakt. Bedankt voor de snelle service

Lex Riswick
19 februari 2021

Host inmiddels al meer dan tien jaar de sites bij XXL Hosting. Topservice, altijd beschikbaar voor snelle hulp bij welk website probleem dan ook, proactief, vriendelijk. XXL Hosting, dank!

Monique Kraakman
19 februari 2022

XXL webhosting is een geweldig bedrijf. Fijne mensen altijd, bij de helpdesk die mij al vaak in de afgelopen 18 jaar hebben geholpen. Soms bij nacht en ontij, tijdens feestdagen. Je kunt altijd op hen vertrouwen en bouwen. Hostingpakket, werkt fantastisch, service is geweldig, de prijzen zijn ultravriendelijk en wat je ook vraagt, er wordt altijd heel snel aktie ondernomen om je te helpen. Werkelijk in één woord, het allerfijnste bedrijf om je hostingpakket bij onder te brengen of je domeinnamen te registeren en nog heel veel meer. Subliem!

Mags Bamsbridge
30 mei 2020

Slimme mensen met verstand van zaken. Al jaren bijna 20 jaar klant en de service, snelheid, producten en kwaliteit blijven verbeteren. Goed bereikbaar, ze willen je echt helpen en niet alleen geld verdienen en massaproductie draaien.

Marc Gooijer
23 september 2020

Een probleem waar ik na enkele weken met de thema-producent van mijn Wordpress website niet uitkwam, heeft XXL Hosting uiteindelijk voor mij (en mijn klant) opgelost. D.m.v. chatten kwamen we samen tot een goede uitkomst. Nu kan ik eindelijk weer aan de slag!

Maureen van Goethem
6 mei 2022

XXL Hosting; super bedankt voor jullie hulpvaardigheid en kunde. Bij problemen met onze mail en website hebben we via de chat de problemen op kunnen lossen. Supersnel en verstand van zaken! Complimenten XXL Hosting! Zeer aan te bevelen.

Desiree van Tits
4 maart 2022

Al jaren klant, en met volle tevredenheid. Zeer te spreken over de snelle en goede service!

Jeroen Savalkouls
21 mei 2020

Al jaren brengen we onze domeinen en websites met tevredenheid onder bij XXL Hosting. Naast de altijd goedgeluimde en sympathieke support is XXL's helpdesk ook heel kundig, denken de medewerkers met je mee en werken ze razendsnel. Dus niets dan complimenten voor de service. Ook op technisch vlak loopt het altijd vlekkeloos. Een prima, aan te raden webhoster dus.

R.
20 februari 2021

Stuk voor stuk fantastische mensen die hun vak verstaan. Dat gaat veel verder dan alleen het leveren van hosting. Wensen centraal stellen, afspraken nakomen en verwachtingen overtreffen. Dank jullie wel. Een tevreden klant.

Joshua Beukers
27 april 2022

Zijn al jaren tevreden klant. Men is professioneel, supersnel met oplossen van event. problemen. Communiceren snel en adequaat. Aanrader

Arie Bonestaak
21 februari 2021

Super geholpen door de helpdesk van XXL Hosting. Snel, inhoudelijk en meedenkend.

Ciska TvD
1 oktober 2020

We zitten denk ik al bijna 20 jaar bij XXL Hosting, zelden problemen gehad en als we die hebben is het geweldig zoals je geholpen wordt. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk, snel en communiceren zodra er maar iets gaat veranderen. Kan niet anders zeggen dan dat XXLWebhosting een super team heeft. Friesland kan trots op jullie zijn.

Johan Meijer
9 juli 2020

De kwaliteit van een hostingpartij is pas merkbaar wanneer je ze ook nodig hebt met je vragen. Al jarenlang klant bij ze, en kan niet anders zeggen dat ze me altijd goed helpen, of iig op de juiste richting sturen.

Owen den Engelsman
5 augustus 2020

Perfecte service en dan bedoel ik niet alleen de hosting - maar zeker ook de klantenservice. Zelfs met niet-hosting-gerelateerde problemen (technisch van aard) proberen ze er samen uit te komen. Er zijn ongetwijfeld hosters die goedkoper zijn - maar beter zijn die absoluut niet. Een betrouwbare partij die nog tijd neemt voor de klant - aanrader!

Koto Hari
25 juli 2020

Top provider. Vragen worden direct beantwoord door deskundige medewerkers. Een aanrader!

Wim Kuijpers
21 april 2020
Bestellen

Je online business laten groeien met e-mailmarketing?


Begin vandaag nog met het versturen van nieuwsbrieven, notificatiemails en marketing automation. Het pakket met 300 mails per dag is zelfs helemaal gratis.

Bestellen

of stel ons je vraag via de chat of bel ons op 088-0006688.