Waarom kiezen voor XXL Hosting?

Waarom kiezen voor XXL Hosting?

Geschreven op 24-08-2022 door Sven Nauta
Categorieën: XXL Hosting

Waarom kiezen voor XXL Hosting?

Wil je ook weten waarom je zou moeten kiezen voor XXL Hosting als je hosting provider? In deze blogpost vind je 6 redenen waarom XXL Hosting de provider van je keuze zou moeten zijn.

✔️ We bieden jou altijd een uitstekende en snelle service. Ook zijn we goed bereikbaar via de chat, e-mail en telefonisch waar we de tijd nemen om jou te helpen of te adviseren. Gastvrijheid staat bij ons voorop en daarom bieden wij, naast de service doe jij van een uitstekend hostingbedrijf mag verwachten, ook veel extra's.

✔️ We zijn een ervaren hosting provider en zijn al 22 jaar actief in de hostingmarkt.

✔️ Onze hostingservers geven je simpelheid en snelheid. Op onze webserver maken wij gebruik van LiteSpeed, wat zorgt voor een krachtig, slim en goed beveiligd hostingplatform met snelle storage. Door ons uitgebreide control panel (cPanel) is het beheren van jouw website een fluitje van een cent. En dat allemaal krijg je voor een eerlijke en stabiele prijs.

✔️ Wij dragen ook bij aan duurzaamheid. Al onze servers werken efficiënt en maken gebruik van windenergie. Daarnaast laten we een boom per gehoste website, elk jaar weer.

✔️ Bij ons kun je ook hostingpakketten doorverkopen, waarbij je maar liefst 70% korting krijgt. Ideaal voor webbureau's, developers en IT-bedrijven. Meer weten wat de voorwaarden zijn en wat je krijgt? Klik dan op deze link:  https://www.xxlhosting.nl/resellers

✔️ Wij doen meer dan alleen hosting. Wij bieden ook hulp en advies voor al jouw online marketingvragen. Ook houden we je altijd op de hoogte van alles wat invloed kan hebben op jouw website en e-mail, zelfs als we het al hebben opgelost. Je kunt bijvoorbeeld denken aan plugins of thema's die een lek hebben.  

Zonder zorgen verhuizen naar XXL Hosting

Ben je geïnteresseerd om je website en e-mail onder te brengen bij XXL, maar heb je twijfels of het verhuizen gaat lukken? Geen zorgen! We helpen je graag met onze verhuisservice. In een paar stappen zorgen wij ervoor dat je website en e-mail vlekkeloos wordt omgezet van je huidige provider naar ons, zodat ook jij kunt genieten van onze vijfsterren-beleving!

Om de verhuisservice aan te vragen, hoef je alleen maar een formulier op de onderstaande website in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, checken wij of alles compleet is en of wij je website en e-mail kunnen verhuizen. Vervolgens voeren we de migratie op het gewenste tijdstip uit, en geven we een seintje als het klaar is!

Wat denk je ervan, kunnen we jou ook helpen met het verhuizen van je website en e-mail? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op of bekijk meer informatie over onze verhuisservice op de onderstaande pagina. Daarna kun jij achteroverleunen; wij regelen de rest.

Verhuisservice formulier