Resellerhosting

Host de websites van je klanten op een modern en supersnel hostingplatform, dat flexibel met je business meegroeit. XXL Hosting assisteert je graag.

Pakketten

70% resellerkorting op onze hostingpakketten


Als reseller profiteer je van bijna 70% korting op onze hostingpakketten. Het Single en Standard pakket zijn geschikt voor je klanten met kleinere en simpelere websites. Voor grotere en zwaardere websites en webshops, of voor je klanten met meerdere websites zijn het Suite en Presidential Suite pakket een goede keuze.

Single hostingpakket


1

per maand
jaarlijks gefactureerd

Aanbevolen voor
kleinere en HTML sites


1 GB serverruimte
Minimale performance
1 website hosten
20 mailboxen
Geen korting op verhuisservice


Standard hostingpakket


2

per maand
jaarlijks gefactureerd

Aanbevolen voor
WordPress en zakelijke sites


5 GB serverruimte
Standaard performance
3 websites hosten
20 mailboxen
50% korting op verhuisservice


Suite hostingpakket


4

per maand
jaarlijks gefactureerd

Aanbevolen voor
webshops en drukbezochte sites


10 GB serverruimte
Extra performance
6 websites hosten
99 mailboxen
Gratis verhuisservice


Presidential Suite hostingpakket


8

per maand
jaarlijks gefactureerd

Aanbevolen voor
sites die extra capaciteit nodig hebben


25 GB serverruimte
Extra performance
9 websites hosten
99 mailboxen
Gratis verhuisservice


Wat je als reseller van ons mag verwachten


  • Modern en supersnel hostingplatform dat flexibel met je meegroeit
  • Real-time domeinregistratieplatform met 1000+ extensies
  • Vergaande persoonlijke ondersteuning via telefoon, e-mail en chat
  • Aantrekkelijke marges op onze domein- en hostingdiensten
  • We nemen je op in ons partneroverzicht en delen leads met je

Wat we van jou als reseller verwachten


  • Minimale afname van 10 hostingpakketten of 25 domeinen binnen een jaar
  • Je verkoopt onze hostingdiensten als aanvulling op je eigen diensten
  • Je bepaalt zelf de verkoopprijs en factureert je klanten
  • Je bent het aanspreekpunt voor je klanten en beantwoordt hun vragen
  • Je hebt de basiskennis over hosting, websites en e-mail in huis
Hostingpartner

Wij groeien als hostingpartner flexibel met je mee


Je levert kwaliteit aan jouw klanten, en daar hoort goede en betrouwbare hostingpartner bij. Wij regelen alle technische hostingzaken voor jou, zodat jij zonder zorgen kunt focussen op je business en klanten. Wij leveren voor een hostingplatform met een hoge performance en uptime, en zorgen voor updates, backups en een optimale beveiliging. Omdat je alleen per hostingaccount betaalt, groeien (of krimpen) de kosten flexibel met je mee.

Hostingpakketten worden verspreid

Waar andere hosters een resellerpakket aanbieden, waarin al je klanten met beperkte capaciteit op dezelfde server worden geplaatst - krijgen je klanten bij ons een volwaardig hostingpakket die verspreid over al onze servers worden aangemaakt.

Whitelabel hostingplatform

Onze servers zijn whitelabel opgezet, zodat je onze hostingdiensten onder je eigen naam kunt doorverkopen en kunt bundelen met je eigen diensten. Het control panel, serveradres, de mailservers, en nameservers zijn anoniem qua branding.

Integratie met facturatiesystemen & API

Voor het geautomatiseerd opleveren en factureren van hostingpakketten, zijn er kant-en-klare plugins beschikbaar voor HostFact en WHMCS. Daarnaast kun je ons hostingplatform integreren met je eigen systemen via onze API.

Uitgebreide ondersteuning & advies inbegrepen

Als reseller sta je er niet alleen voor. Mocht je hulp of advies nodig hebben over een hostingkwestie, dan staan we via de telefoon, e-mail en chat voor je klaar om problemen op te lossen of met je mee te denken. We helpen je graag verder.

Interesse om reseller te worden?

Plan een belafspraak met ons in, en we vertellen je graag de voordelen van ons resellerprogramma en beantwoorden je eventuele vragen.

Features

Resellerhosting met veel extra's inbegrepen


Waar je bij andere hosters vaak naar een speciaal "premium" of "performance" pakket moet upgraden, zijn onze reguliere hostingpakketten standaard snel en beschikken ze over veel opties en mogelijkheden om jouw volgend project tot een succes te maken.

cPanel control panel

Elk hostingpakket wordt geleverd met toegang tot het cPanel control panel, waar je alle aspecten van je hostingomgeving eenvoudig kunt beheren. Zowel jij als je klanten kunnen inloggen op cPanel.

LiteSpeed webserver

Als webserver gebruiken we LiteSpeed, dat websites optimaliseert en comprimeert voor een snellere laadtijd. Ook biedt LiteSpeed slimme cachingplugins voor WordPress, Joomla, Drupal, PrestaShop en andere CMS'en.

Dubbele backups

Naast snapshot backups waarmee we een gehele server snel kunnen herstellen, maken we daarnaast ook dagelijks een backup van alle bestanden, databases en mailboxen - die je zelf via het control panel kunt terugzetten.

Krachtig en betrouwbaar hostingplatform

We hebben flink geinvesteerd in krachtige en moderne servers met de nieuwste generatie AMD EPYC processoren en supersnelle NVMe netwerkstorage. Mocht een server uitvallen, dan neemt een andere server het automatisch over.

Meerdere domeinen en sites in 1 pakket

Je kunt meerdere domeinen koppelen aan een hostingpakket, of er zelfs meerdere websites in onderbrengen - afhankelijk van het gekozen pakket. Ook kun je onder alle domeinen e-mailadressen aanmaken.

Gratis SSL certificaten

Elke domeinnaam in een hostingpakket voorzien we gratis van een SSL certificaat, uitgegeven door Sectigo. Deze beveiligde verbinding kan niet alleen voor de website, maar ook voor mailverkeer worden gebruikt.

SSH & SFTP toegang

Developers kunnen veilig en efficient inloggen met hun SSH key en deployen via SSH of SFTP. Tools zoals Git, Composer en WP-CLI zijn standaard beschikbaar om het updaten en beheren van websites nog makkelijker te maken.

PHP versie en modules kiezen

Via het control panel kun je zelf per hostingpakket instellen welke PHP versie, modules en configuratie actief is voor dat pakket. Je hebt de keuze uit PHP versies 8.1, 8.2 en 8.3.

Spam- & malwarefiltering

Elke mail die wordt ontvangen en verstuurd, en elk bestand dat wordt geplaatst of gewijzigd op een website wordt gecheckt. Als het spam, een virus of malware is, wordt het direct tegengehouden.

Ervaringen

Meer dan 400 resellers gingen je voor


Meer dan 400 webbureau's, developers, marketing- en andere bedrijven besteden hun hosting en domeinregistratie uit aan XXL. We bieden resellerhosting voor al meer dan 20 jaar aan, en hebben we veel van onze resellers zien groeien van een handje vol naar honderden websites en domeinnamen. Bekijk hieronder wie deze resellers zijn en waarom ze voor XXL hebben gekozen.

Daniel van d-Media web professionals
Daniel van d-Media web professionals
Martijn van Webcrafters
Bas van Bas Meelker Photography
Joris van Loft Multimedia
Tjeerd van EasyTerra
Verhuisservice

We verhuizen gratis al je hosting en domeinnamen


Heb jij of je klanten momenteel de hosting en domeinnamen bij een of meerdere andere providers ondergebracht? En denk je er over om deze diensten bij XXL onder te brengen voor meer overzicht en om te kunnen profiteren van onze service en dienstverlening? We helpen je graag door al deze websites, mailboxen en domeinnamen voor jou te verhuizen - professioneel en gratis. Om te voorkomen dat je dubbel betaalt of dat verlengdata voor je klanten wijzigen, kunnen we de looptijd van je huidige contract tot maximaal een jaar overnemen.

Verhuisservice


Partners

Bewezen partners voor een modern hostingplatform


We werken samen met kwalitatieve en bewezen bedrijven en technologieën om jou een modern hostingplatform van het hoogste niveau te kunnen bieden.

cPanel
LiteSpeed
Cloud Linux
Sectigo
Certificering

Beveiliging & privacy gecertificeerd


Als je het onderbrengen van je website, applicatie, e-mail of domeinnaam aan ons toevertrouwd, nemen we die taak uiterst serieus. Een goede beveiliging en privacy is een essentieel onderdeel van die taak. We kunnen natuurlijk zeggen dat we dat "goed geregeld" hebben, maar het is betrouwbaarder als een onafhankelijke externe partij dit regelmatig toetst en bevestigd volgens erkende standaarden. XXL Hosting is daarom ISO 27001 en ISO 27017 gecertificeerd.

ISO 27001 is de wereldwijd erkende standaard voor informatiebeveiliging. Hiermee kunnen we aantonen dat we alle beveiligingsrisico's in kaart hebben gebracht, daar passende maatregelen voor hebben genomen, en voortdurend checken of aan alle maatregelen wordt voldaan en er eventueel verbeteringen nodig zijn. Een externe auditor controleert regelmatig of aan alle eisen van de standaard wordt voldaan.

ISO 27017 is een uitbreiding op de 27001 standaard, die inzoomt op de risico's en maatregelen die spelen in onze rol als aanbieder en afnemer van clouddiensten. Omdat we als hostingprovider clouddiensten aanbieden aan jou als klant, maar wij zelf ook bij externe leveranciers clouddiensten inkopen - is het essentieel dat de beveiliging en privacy in de gehele keten gewaarborgd is.

Lees meer over onze veilige hosting

IS0 27001 + 27017 certificering

Video

Groene hosting voor een betere wereld

We doen er alles aan om de klimaatimpact van je website en e-mail te verkleinen en compenseren:

We gebruiken datacentra die uitsluitend op 100% windenergie draaien.

Onze servers zijn energie-efficiënt dankzij caching- en optimalisatietechnieken.

We laten voor elke website dat we hosten een boom planten. Elk jaar weer.

Lees meer over onze duurzame hosting

Reviews

De best beoordeelde hoster van Nederland!


Tevreden klanten is waar we het voor doen. Gemiddeld krijgen we een 9,7 op basis van 412 reviews. Volgens Webhosters.nl zijn we de best gewaardeerde hoster van Nederland, en zijn we uitgeroepen tot de klantvriendelijkste organistatie van Noord-Nederland. Hier zijn we trots op!

Slimme mensen met verstand van zaken. Al jaren bijna 20 jaar klant en de service, snelheid, producten en kwaliteit blijven verbeteren. Goed bereikbaar, ze willen je echt helpen en niet alleen geld verdienen en massaproductie draaien.

Marc Gooijer
23 september 2020

Waar vind je een betere hosting provider? Stop met zoeken, XXL Hosting is de beste volgens mij. Snelle online klantenservice. Met de hosting van verschillende sites (o.a. WordPress) nog nooit problemen gehad en anders word je wel goed en snel geholpen.

Sem van Geffen
30 juli 2020

Perfecte provider waar wij al jaren met veel plezier zaken mee doen. De hosting op zichzelf is niet eens de belangrijkste reden - maar wel dat dit bedrijf zeer sympathiek naar de klanten is, altijd zeer goed bereikbaar is (ook in het weekend en (vanwege tijdsverschillen) vaak 's nachts). De snelheid en prijzen zijn mooi in evenwicht en er komt elk jaar wel weer een noviteit / uitbreiding / feature bij in hun hostingpakket. Kortom... absolute aanrader voor iedereen die betrouwbare, betaalbare en sympathieke hosting zoekt!

Kabalebo Nature Resort
20 februari 2020

Al jaren onze hosting provider. No-nonsense en goede service.

Hans Boers
14 januari 2021

Al jaren brengen we onze domeinen en websites met tevredenheid onder bij XXL Hosting. Naast de altijd goedgeluimde en sympathieke support is XXL's helpdesk ook heel kundig, denken de medewerkers met je mee en werken ze razendsnel. Dus niets dan complimenten voor de service. Ook op technisch vlak loopt het altijd vlekkeloos. Een prima, aan te raden webhoster dus.

R.
20 februari 2021

Een probleem waar ik na enkele weken met de thema-producent van mijn Wordpress website niet uitkwam, heeft XXL Hosting uiteindelijk voor mij (en mijn klant) opgelost. D.m.v. chatten kwamen we samen tot een goede uitkomst. Nu kan ik eindelijk weer aan de slag!

Maureen van Goethem
6 mei 2022

Perfecte service en dan bedoel ik niet alleen de hosting - maar zeker ook de klantenservice. Zelfs met niet-hosting-gerelateerde problemen (technisch van aard) proberen ze er samen uit te komen. Er zijn ongetwijfeld hosters die goedkoper zijn - maar beter zijn die absoluut niet. Een betrouwbare partij die nog tijd neemt voor de klant - aanrader!

Koto Hari
25 juli 2020

XXL webhosting is een geweldig bedrijf. Fijne mensen altijd, bij de helpdesk die mij al vaak in de afgelopen 18 jaar hebben geholpen. Soms bij nacht en ontij, tijdens feestdagen. Je kunt altijd op hen vertrouwen en bouwen. Hostingpakket, werkt fantastisch, service is geweldig, de prijzen zijn ultravriendelijk en wat je ook vraagt, er wordt altijd heel snel aktie ondernomen om je te helpen. Werkelijk in één woord, het allerfijnste bedrijf om je hostingpakket bij onder te brengen of je domeinnamen te registeren en nog heel veel meer. Subliem!

Mags Bamsbridge
30 mei 2020

Bij mailprobleem contact gehad via mail met XXL en zij reageerden vrij snel en gaven aan wat er moest gebeuren om de problemen op te lossen. Deze actie uitgevoerd en alles was weer in orde. De reactie vanuit XXL werd snel opgepakt. Bedankt voor de snelle service

Lex Riswick
19 februari 2021

Al jaren klant, en met volle tevredenheid. Zeer te spreken over de snelle en goede service!

Jeroen Savalkouls
21 mei 2020

De kwaliteit van een hostingpartij is pas merkbaar wanneer je ze ook nodig hebt met je vragen. Al jarenlang klant bij ze, en kan niet anders zeggen dat ze me altijd goed helpen, of iig op de juiste richting sturen.

Owen den Engelsman
5 augustus 2020

Fijn bedrijf dat XXL Hosting. Je wordt heel snel geholpen als je een probleem hebt, je kunt ze zelfs ook nog bellen, en altijd vriendelijke medewerkers. Blij dat ik vorig jaar ben overgestapt naar XXL!

Jan Duker
16 april 2020

Sympathiek bedrijf! Bijna of zelfs al meer dan 20 jaar klant met diverse websites, via diverse organisaties en bedrijven. Altijd erg vakkundig en dienstbaar geholpen met grote en kleine problemen, vaak veroorzaakt door eigen onkunde, ondanks dat, altijd even vriendelijk en behulpzaam. Goede prijs/kwaliteit verhouding en voor zover mijn kennis reikt, nooit offline geweest anders dan aangekondigd onderhoud of externe overmacht. Je weet wat je krijgt en ze zeggen wat ze doen! Op naar de volgende 20 jaar!

Wytze B
3 februari 2020

Waarschijnlijk al bijna 20 jaar (of nog langer?) wordt mijn website hier gehost. Werkelijk perfect service en altijd heel vriendelijk en behulpzaam. En ze denken met je mee. Ik heb nooit de geringste reden gehad om ergens anders te kijken.

Eugene Dubois
2 maart 2020

Super geholpen door de helpdesk van XXL Hosting. Snel, inhoudelijk en meedenkend.

Ciska TvD
1 oktober 2020

Ze zijn sinds de beginjaren mooi gegroeid en professioneler geworden, maar tegelijk reageren ze nog steeds vrijwel direct en erg laagdrempelig. Zeer prettig.

Kees
31 juli 2020

Namens ons bedrijf heb ik regelmatig contact met XXL Hosting. Ze reageren altijd vriendelijk, professioneel en snel. Denken ook graag mee voor nieuwe oplossingen!

Ad Dusol
13 maart 2021

Zojuist geholpen met mijn website. Wat een geweldige en snelle service. Helemaal goed!!

Fons van Gijsel
3 oktober 2020

Hoewel ik het erg leuk vind om af en toe een nieuwe website te bouwen, word ik altijd een beetje zenuwachtig van termen als ‘verhuizen’, ‘op de achtergrond bouwen’ en ‘online gaan’. Gelukkig heeft XXLhosting een buitengewoon vriendelijke en behulpzame helpchat. Soms fixen ze het voor je, of anders geven ze een geduldige, duidelijke uitleg hoe je het zelf kunt doen. En als het niet lukt, dan bellen ze! Verder bieden ze overzichtelijke pakketten voor aardige prijzen. Ik vind ze ge-wel-dig!!

Joyce Regensburg
6 april 2020

Zijn al jaren tevreden klant. Men is professioneel, supersnel met oplossen van event. problemen. Communiceren snel en adequaat. Aanrader

Arie Bonestaak
21 februari 2021

XXL reageert altijd adequaat en snel. Ik doe al ruim 15 jaar zaken met XXL. XXL Hosting kent een zeer hoge up-time. De servers zijn snel en beheer op de machines wordt altijd probleemloos uitgevoerd.

Sjoerd Waij
6 juni 2020

Host inmiddels al meer dan tien jaar de sites bij XXL Hosting. Topservice, altijd beschikbaar voor snelle hulp bij welk website probleem dan ook, proactief, vriendelijk. XXL Hosting, dank!

Monique Kraakman
19 februari 2022

Door problemen bij mijn vorige hosting partij, heb ik besloten over te stappen naar XXL hosting. Ik heb gekozen om bij XXL hosting te kiezen voor domeinnaam en hosting inclusief verhuisservice. De website is, in het weekend, en binnen een dag verhuisd. Top service, zeer content mee!

Mark van den Hoogenband
9 september 2022

Hierbij wil ik graag een zéér positieve review geven voor de medewerking van XXL hosting. Bij een probleem wordt er gelijk adequate gereageerd om je verder te helpen in het oplossen van het probleem. Mijn complimenten voor de zeer snelle service in deze. Een dikke 10.

Bouvierpagina
27 augustus 2020

Een hele fijne bedrijf! Al bijna 10 jaar klant en altijd goede ervaringen met de medewerkers. Ik wordt altijd goed geholpen met al mijn vragen. Ook als leek, snap ik dan wat ik moet doen of zij doen het voor mij als het niet lukt. Ik kan ze altijd bellen of via de chat bereiken. Alles werkt prima bij de hosting ook. Super tevreden klant ben ik.

Yogacentrum De Bron
7 januari 2020

We zitten nu net iets meer dan een half jaar bij XXL met een groot aantal websites en we zijn zeer tevreden over de service en de hosting! Naast standaard vragen hebben ze ook uitgebreide technische kennis om zo moeilijke vraagstellingen op te lossen. Al met al zijn we zeer enthousiast over XXL!

Joeri van der stek
6 februari 2022

Stuk voor stuk fantastische mensen die hun vak verstaan. Dat gaat veel verder dan alleen het leveren van hosting. Wensen centraal stellen, afspraken nakomen en verwachtingen overtreffen. Dank jullie wel. Een tevreden klant.

Joshua Beukers
27 april 2022

Ik zit inmiddels bijna twee jaar bij XXL Hosting en ben zeer tevreden. Bij alle vragen of problemen krijg ik altijd snel en duidelijk antwoord. Als het via de chat technisch ingewikkeld is wordt er ter verduidelijking nagebeld en uitgebreid meegedacht over oplossingen. XXL Hosting communiceert ook goed wanneer er werkzaamheden worden verricht, zodat je daar rekening mee kan houden en niet voor verrassingen staat. Zo wordt alle soft- en hardware altijd up-to-date gehouden en werkt alles snel en veilig.

Raymond Moonen
16 januari 2021

Top provider. Vragen worden direct beantwoord door deskundige medewerkers. Een aanrader!

Wim Kuijpers
21 april 2020

Door problemen bij mijn vorige hosting partij, heb ik besloten over te stappen naar XXL hosting. Ik heb gekozen om bij XXL hosting te kiezen voor domeinnaam en hosting inclusief verhuisservice. De website is, in het weekend, en binnen een dag verhuisd. Top service, zeer content mee!

Sander vd Star
4 februari 2022

XXL webhosting denkt altijd supergoed mee. Mijn vraag wordt eigenlijk altijd opgelost wanneer ik ze contacteer. Echt super!

Wiebe Bakker
8 mei 2022

Mega behulpzaam en erg klantgericht! Duidelijk en snel communiceren is altijd aan de orde! Dat is bij andere hostingpartijen vaak niet het geval helaas. Een super tevreden klant, deze hostingpartner is echt een aanrader!

Sebastiaan Lint
23 april 2022

XXL Hosting; super bedankt voor jullie hulpvaardigheid en kunde. Bij problemen met onze mail en website hebben we via de chat de problemen op kunnen lossen. Supersnel en verstand van zaken! Complimenten XXL Hosting! Zeer aan te bevelen.

Desiree van Tits
4 maart 2022

We zitten denk ik al bijna 20 jaar bij XXL Hosting, zelden problemen gehad en als we die hebben is het geweldig zoals je geholpen wordt. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk, snel en communiceren zodra er maar iets gaat veranderen. Kan niet anders zeggen dan dat XXLWebhosting een super team heeft. Friesland kan trots op jullie zijn.

Johan Meijer
9 juli 2020

Ik ken weinig bedrijven die de klant (die in mijn geval geen geek is ;-) zo behulpzaam zijn. Efficiëntie, professionaliteit, snelheid... met een glimlach. Ik ben al 10 jaar klant. Ik raad ze ten zeerste aan!

Rob Vanddn
11 februari 2022

Ik ben erg tevreden met de diensten van XXL hosting. Ze staan altijd klaar om vragen en eventuele problemen direct op te lossen. Vakkundig en snel. Top bedrijf!.

Rosalie Verhoef
23 april 2022
Aanmelden

Interesse om reseller te worden?


Plan een belafspraak met ons in, en we vertellen je graag de voordelen van ons resellerprogramma en beantwoorden je eventuele vragen.

Belafsraak inplannen

of stel ons je vraag via de chat