Gastenboek

Al meer dan 20 jaar helpen we onze klanten online succesvol te zijn. Lees hun ervaringen, wie ze zijn, en wat ze online doen ›

Jeroen Hendriksen
JHINFO Creative Support

Jeroen is sinds 2019 klant bij XXL Hosting, met zijn bedrijf JHINFO Creative Support. Het bedrijf van Jeroen neemt klanten mee in het fullservice reclamepakket met huisstijl, drukwerk en natuurlijk websites; waar XXL Hosting de webhosting voor verzorgd.

Lees meer
Bas Meelker
Bas Meelker Photography

Bas Meelker is sinds 2005 landschapsfotograaf, en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij heeft onder andere mogen werken voor National Geographic en het Wereld Natuurfonds. Bas is via een goede vriend van hem terecht gekomen bij XXL.

Lees meer
Tjeerd Kramer
EasyTerra Autohuur

EasyTerra is een online prijsvergelijker voor de autoverhuurmarkt. Tjeerd is inmiddels al 15 jaar klant bij XXL. Ook al weet hij niet meer precies hoe hij bij ons terecht is gekomen, zijn er in elk geval genoeg redenen om al die tijd klant bij XXL te blijven.

Lees meer
Daniel Schoone
d-Media web professionals

Daniel is mede-eigenaar van d-Media, en vertaalt klantvragen naar technische oplossingen. Daniel zet XXL in voor het hosten van sites van zijn klanten, en vindt het fijn dat hij bij problemen snel wordt geholpen en kan schakelen met de techneuten bij XXL.

Lees meer
Rogier Lankhorst
Really Simple Plugins

Really Simple Plugins maakt plugins voor WordPress waaronder Really Simple SSL met meer dan vijf miljoen gebruikers. Daarnaast maken ze de plugin Complianz, een cookiebanner plugin, en Burst Statistics. Really Simple Plugins richt zich met haar plugins op security en privacy.

Lees meer
Edwin Kruis
Belco

Edwin begon samen met Eelco in 2013 een telefonieplatform voor webshops, genaamd Belco. Dit is door de jaren heen uitgegroeid tot een omni-channel klantenservice platform, wat XXL Hosting ook gebruikt. Edwin kent XXL al sinds 2002, en beveelt XXL altijd aan.

Lees meer
Roel de Graaf
Bosjuweel

Roel de Graaf runt samen met zijn compagnon Henk al 25 jaar het tentenbedrijf Bosjuweel. Zij verhuren bijzondere tenten op grotere festivals tot tuinfeestjes: tipi's, yurts en stretchtenten. Roel waardeert de bereikbaarheid en persoolijkheid van XXL.

Lees meer
Martin van der Schans
Pro Golf Events

Martin organiseert met zijn bedrijf Pro Golf Events een golftour in Noord-Nederland voor amateurgolfers. Nadat Martin deze tour heeft bedacht, heeft hij gelijk de domeinnaam bij XXL Hosting geregistreerd en werkt hij sindsdien met veel plezier met ons samen.

Lees meer
Damian & Arjen
Fiks Marketing

Damian en Arjen zijn aan het studeren op het NHL en zijn ondernemers. Samen hebben ze het bedrijf "Fiks" opgericht, welke alles doet voor bedrijven op gebied van websites. XXL Hosting ondersteunt de webhosting en domeinen waar Fiks gebruik van maakt.

Lees meer
Tristan Grootenboer
Studio NewMedia

Tristan Grootenboer begon in 2002 vanaf de zolderkamer in het ouderlijk huis zijn eerste bedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf: Studio NewMedia! Al 15 jaar langs werkt Tristan met XXL samen: "Don't change a winning team".

Lees meer
Frank van den Brink
Frank in Person

Frank zingt pefect Frank Sinatra liedjes, treedt regelmatig op in zowel binnen- als buitenland en is uitgeroepen tot de beste Sinatra van Nederland. Hij heeft XXL nodig om er als Frank in Person online te zijn, en vindt ons een betrouwbare en persoonlijke hoster.

Lees meer
Mirjam Kooi
Juwelier Kooi

Mirjam heeft in 2004 het familiebedrijf 'Juwelier Kooi' van haar ouders overgenomen, dat in 1976 in het Friese Burgum werd opgericht. Op dat moment heeft zij meteen stappen gemaakt richting de online wereld, waarvoor XXL Hosting de partner is.

Lees meer
Roy Schoppink
PartnerUp

Roy is in 2013 begonnen met het bedrijf PartnerUp, dat MKB-klanten helpt met efficiente ICT-oplossingen. Ze zien de toekomst met XXL als goede partner voor hen: wij brengen klanten naar binnen, maar misschien brengen zij ook een klant naar ons.

Lees meer
Rob Haenen
Smarter

Rob Haenen heeft 12,5 jaar geleden het bedrijf Smarter opgericht. Bij Smarter helpen ze ondernemers met randzaken, zoals financiën en IT-oplossingen, zoals een website of webshop laten bouwen. Het gastheerschap van XXL past daar goed bij.

Lees meer
Frans Filius
Grutte Pier Brouwerij

Frans Filius begon zo'n tien jaar geleden met zijn internetmarketingbedrijf Crazy Lions waardoor hij ging samenwerken met XXL. Vijf jaar geleden startte hij Grutte Pier brouwerij, waarmee het brouwen van speciaal bier nu zijn voornaamste bezigheid is geworden.

Lees meer
Jan Alkema
Brownies and Downies

Jan Alkema runt nu zo'n anderhalf jaar de vestiging van Brownies en Downies in Leeuwarden, samen met zijn zoon en vrouw. Er werken daarnaast 16 "kanjers" in het cafe, en Jan vindt het elke dag een feestje om dit te mogen doen.

Lees meer
Klaus en Petra Spithost
IT-Works

Klaus en Petra zijn sinds 2011 een resellerklant van XXL. Zij hebben samen het bedrijf IT-Works, waarmee ze klanten helpen met domeinen, hosting en sites. Ze wonen en houden kantoor aan boord van een prachtig schip, en zijn zo op vele bijzondere plekken.

Lees meer
Skip van der Lande
Skip To Action

Skip to Action coacht ondernemers die tegen problemen aanlopen in hun business. Skip is in 2019 ingecheckt bij XXL Hosting, en is erg tevreden over de service. Wat XXL allemaal doet waardeert Skip enorm.

Lees meer

Wil je als klant van XXL Hosting ook een plek krijgen in ons gastenboek?

Neem contact met ons op