Skip van der Lande van Skip To Action

Videoreportage

Skip van der Lande van Skip To Action


Skip van der Lande van Skip To Action


Skip to Action helpt ondernemers die tegen problemen aanlopen in hun business. Skip wist zelf niet goed wat hij wilde doen. Zijn mentor heeft hem geholpen zodat Skip op het idee kwam om coaching te gaan doen. Daar is Skip op de dag van vandaag nog super dankbaar voor. Hij wordt gelukkig als hij andere ondernemers kan helpen.

Skip gaat eerst de persoonlijke visie coachen, als tweede de zakelijke visie, daarna volgt strategie en als laatst de implementatie. Skip laat de ondernemer met een helikopter visie naar zijn of haar onderneming kijken. Hoe zorg je ervoor dat je het probleem oplost? Hoe behaal je de doelen en waar wil je in groeien? Hoeveel tijd wil je daar in investeren? Het moet niet andersom zijn, dat de onderneming jou in controle heeft. Dat gebeurt helaas bij veel ondernemers.

Drie jaar geleden heeft Skip ingecheckt bij XXL Hosting. "Bij een eerdere bijeenkomst kwam ik erachter dat ik nog geen klant was. Dat is meteen opgelost en geen spijt van gehad."

"Ik heb gekozen voor XXL Hosting omdat ze een lokale partij zijn uit Leeuwarden waar ik zelf ook gevestigd ben, en daarnaast steunen ze het lokale ecosysteem. Ze hebben de website probleemloos verhuisd. Ik vertrouw ze ook met mijn inloggegevens. De overstap is dus soepel verlopen. Voor mezelf voelde het raar om zo mijn gegevens weg te geven. Het is eigenlijk hetzelfde als je zomaar de autosleutels geeft aan de hotelmedewerker."

"De samenwerking zal ik als positief omschrijven. Ik zou het omschrijven dat we samen lekker ondernemen en dat we elkaar ook als gelijke persoon met elkaar omgaan. Dus dat niet de ene beter is of een hogere status heeft." Skip ziet het zo dat XXL iedereen met respect behandeld en de meest sympathieke hoster is van Nederland. Wat XXL allemaal doet waardeert Skip enorm.

"De toekomst met XXL zie ik rustig voor me. Als ik een probleem heb dan kan ik contact opnemen en ontvang ik snel reactie. Het is zoals XXL zelf al zegt, het is een hotelervaring."