WordPress sitebuilder

Wil je zelf een WordPress website bouwen, maar heb je geen technische kennis? Bouw dan gemakkelijk je professionele website met onze WordPress sitebuilder.

Pakket

Iedereen kan een WordPress website maken


Zou het niet mooi zijn als je zelf een WordPress website online kunt zetten, zonder dat het veel tijd, geld en moeite kost? Bijvoorbeeld een website voor jezelf, je bedrijf, evenement of product? Dit is nu mogelijk met onze WordPress sitebuilder. Hiermee maak je zonder technische kennis een website in WordPress, die er professioneel en modern uit ziet.

Als je al een hostingpakket hebt

WordPress sitebuilder


2,50

per maand
jaarlijks gefactureerd

Uitbreiding voor bestaand hostingpakket
Minimaal Standard hostingpakket vereist


Klik-en-sleep interface
Keuze uit 200+ templates
14 dagen niet-goed-geld-terug

Bestellen

Als je nog geen hostingpakket hebt

WordPress sitebuilder + hosting


7,50

per maand
jaarlijks gefactureerd

Inclusief ons Standard hostingpakket
 


Klik-en-sleep interface
Keuze uit 200+ templates
14 dagen niet-goed-geld-terug

Bestellen

Website maken

WordPress website bouwen in een paar simpele stappen


Onze WordPress sitebuilder maakt het mogelijk dat je zelf - zonder technische kennis en zonder webdesigner - een prachtige en professionele WordPress website kunt bouwen, zonder dat het veel tijd en moeite kost. In een paar eenvoudige stappen staat de eerste versie van je nieuwe WordPress website binnen no-time online.

WordPress website bouwen
 1. 1
  Kies een template

  Maak je keuze uit een van de honderden templates, die als startpunt van je nieuwe WordPress website fungeert.

 2. 2
  Bepaal je paginastructuur

  Vervolgens stel je in welke pagina's je op de nieuwe website wilt hebben.

 3. 3
  Voer je contactgegevens in

  Ten slotte voer je een paar contact- en bedrijfsgegevens die op de website zullen worden getoond.

 4. 4
  Klaar!

  Gefeliciteerd! De eerste versie van je WordPress site staat live, die je vervolgens geheel qua inhoud en opmaak kunt aanpassen.

Templates

Honderden mooie en professionele WordPress thema's


Als startpunt van je nieuwe WordPress site, maak je een keuze uit een van de 200+ WordPress templates. Voor vrijwel elk type bedrijf en elke soort site is er een geschikt thema beschikbaar.

Westvie Algemeen Thema

Westvie Algemeen Thema

Uptempo Consulting Thema

Uptempo Consulting Thema

Pavilion Marketing Thema

Pavilion Marketing Thema

Diced Marketing Thema

Diced Marketing Thema

Crio Design Thema

Crio Design Thema

Callaway Fotografie Thema

Callaway Fotografie Thema

Crio Fitness Thema

Crio Fitness Thema

Venetian Mode Thema

Venetian Mode Thema

Swifty Muziek Thema

Swifty Muziek Thema

Swifty Restaurant Thema

Swifty Restaurant Thema

Vacation Vastgoed Thema

Vacation Vastgoed Thema

Linx Bouw Thema

Linx Bouw Thema

Certificering

Beveiliging & privacy gecertificeerd


Als je het onderbrengen van je website, applicatie, e-mail of domeinnaam aan ons toevertrouwd, nemen we die taak uiterst serieus. Een goede beveiliging en privacy is een essentieel onderdeel van die taak. We kunnen natuurlijk zeggen dat we dat "goed geregeld" hebben, maar het is betrouwbaarder als een onafhankelijke externe partij dit regelmatig toetst en bevestigd volgens erkende standaarden. XXL Hosting is daarom ISO 27001 en ISO 27017 gecertificeerd.

ISO 27001 is de wereldwijd erkende standaard voor informatiebeveiliging. Hiermee kunnen we aantonen dat we alle beveiligingsrisico's in kaart hebben gebracht, daar passende maatregelen voor hebben genomen, en voortdurend checken of aan alle maatregelen wordt voldaan en er eventueel verbeteringen nodig zijn. Een externe auditor controleert regelmatig of aan alle eisen van de standaard wordt voldaan.

ISO 27017 is een uitbreiding op de 27001 standaard, die inzoomt op de risico's en maatregelen die spelen in onze rol als aanbieder en afnemer van clouddiensten. Omdat we als hostingprovider clouddiensten aanbieden aan jou als klant, maar wij zelf ook bij externe leveranciers clouddiensten inkopen - is het essentieel dat de beveiliging en privacy in de gehele keten gewaarborgd is.

IS0 27001 + 27017 certificering

Video

Groene hosting voor een betere wereld

We doen er alles aan om de klimaatimpact van je website en e-mail te verkleinen en compenseren:

We gebruiken datacentra die uitsluitend op 100% windenergie draaien.

Onze servers zijn energie-efficiënt dankzij caching- en optimalisatietechnieken.

We laten voor elke website dat we hosten een boom planten. Elk jaar weer.

Lees meer over onze duurzame hosting

Reviews

Tevreden klanten is waar we het voor doen


Gasten waarderen het verblijf met hun website, e-mail en domeinnaam in ons "webhotel" met gemiddeld een 9,7 op basis van 315 beoordelingen. Ook zijn we uitgeroepen tot een van de klantvriendelijkste organistaties van Noord-Nederland. Hier zijn we erg trots op!

Een hele fijne bedrijf! Al bijna 10 jaar klant en altijd goede ervaringen met de medewerkers. Ik wordt altijd goed geholpen met al mijn vragen. Ook als leek, snap ik dan wat ik moet doen of zij doen het voor mij als het niet lukt. Ik kan ze altijd bellen of via de chat bereiken. Alles werkt prima bij de hosting ook. Super tevreden klant ben ik.

Yogacentrum De Bron
7 januari 2020

Waarschijnlijk al bijna 20 jaar (of nog langer?) wordt mijn website hier gehost. Werkelijk perfect service en altijd heel vriendelijk en behulpzaam. En ze denken met je mee. Ik heb nooit de geringste reden gehad om ergens anders te kijken.

Eugene Dubois
2 maart 2020

Zijn al jaren tevreden klant. Men is professioneel, supersnel met oplossen van event. problemen. Communiceren snel en adequaat. Aanrader

Arie Bonestaak
21 februari 2021

Bij mailprobleem contact gehad via mail met XXL en zij reageerden vrij snel en gaven aan wat er moest gebeuren om de problemen op te lossen. Deze actie uitgevoerd en alles was weer in orde. De reactie vanuit XXL werd snel opgepakt. Bedankt voor de snelle service

Lex Riswick
19 februari 2021

Hierbij wil ik graag een zéér positieve review geven voor de medewerking van XXL hosting. Bij een probleem wordt er gelijk adequate gereageerd om je verder te helpen in het oplossen van het probleem. Mijn complimenten voor de zeer snelle service in deze. Een dikke 10.

Bouvierpagina
27 augustus 2020

Fijn bedrijf dat XXL Hosting. Je wordt heel snel geholpen als je een probleem hebt, je kunt ze zelfs ook nog bellen, en altijd vriendelijke medewerkers. Blij dat ik vorig jaar ben overgestapt naar XXL!

Jan Duker
16 april 2020

Al jaren brengen we onze domeinen en websites met tevredenheid onder bij XXL Hosting. Naast de altijd goedgeluimde en sympathieke support is XXL's helpdesk ook heel kundig, denken de medewerkers met je mee en werken ze razendsnel. Dus niets dan complimenten voor de service. Ook op technisch vlak loopt het altijd vlekkeloos. Een prima, aan te raden webhoster dus.

R.
20 februari 2021

Zojuist geholpen met mijn website. Wat een geweldige en snelle service. Helemaal goed!!

Fons van Gijsel
3 oktober 2020

Top provider. Vragen worden direct beantwoord door deskundige medewerkers. Een aanrader!

Wim Kuijpers
21 april 2020

Perfecte provider waar wij al jaren met veel plezier zaken mee doen. De hosting op zichzelf is niet eens de belangrijkste reden - maar wel dat dit bedrijf zeer sympathiek naar de klanten is, altijd zeer goed bereikbaar is (ook in het weekend en (vanwege tijdsverschillen) vaak 's nachts). De snelheid en prijzen zijn mooi in evenwicht en er komt elk jaar wel weer een noviteit / uitbreiding / feature bij in hun hostingpakket. Kortom... absolute aanrader voor iedereen die betrouwbare, betaalbare en sympathieke hosting zoekt!

Kabalebo Nature Resort
20 februari 2020

Super geholpen door de helpdesk van XXL Hosting. Snel, inhoudelijk en meedenkend.

Ciska TvD
1 oktober 2020

Ik zit inmiddels bijna twee jaar bij XXL Hosting en ben zeer tevreden. Bij alle vragen of problemen krijg ik altijd snel en duidelijk antwoord. Als het via de chat technisch ingewikkeld is wordt er ter verduidelijking nagebeld en uitgebreid meegedacht over oplossingen. XXL Hosting communiceert ook goed wanneer er werkzaamheden worden verricht, zodat je daar rekening mee kan houden en niet voor verrassingen staat. Zo wordt alle soft- en hardware altijd up-to-date gehouden en werkt alles snel en veilig.

Raymond Moonen
16 januari 2021

Namens ons bedrijf heb ik regelmatig contact met XXL Hosting. Ze reageren altijd vriendelijk, professioneel en snel. Denken ook graag mee voor nieuwe oplossingen!

Ad Dusol
13 maart 2021

We zitten denk ik al bijna 20 jaar bij XXL Hosting, zelden problemen gehad en als we die hebben is het geweldig zoals je geholpen wordt. Ze denken met je mee, zijn vriendelijk, snel en communiceren zodra er maar iets gaat veranderen. Kan niet anders zeggen dan dat XXLWebhosting een super team heeft. Friesland kan trots op jullie zijn.

Johan Meijer
9 juli 2020

Al jaren onze hosting provider. No-nonsense en goede service.

Hans Boers
14 januari 2021

Al jaren klant, en met volle tevredenheid. Zeer te spreken over de snelle en goede service!

Jeroen Savalkouls
21 mei 2020

Hoewel ik het erg leuk vind om af en toe een nieuwe website te bouwen, word ik altijd een beetje zenuwachtig van termen als ‘verhuizen’, ‘op de achtergrond bouwen’ en ‘online gaan’. Gelukkig heeft XXLhosting een buitengewoon vriendelijke en behulpzame helpchat. Soms fixen ze het voor je, of anders geven ze een geduldige, duidelijke uitleg hoe je het zelf kunt doen. En als het niet lukt, dan bellen ze! Verder bieden ze overzichtelijke pakketten voor aardige prijzen. Ik vind ze ge-wel-dig!!

Joyce Regensburg
6 april 2020

Waar vind je een betere hosting provider? Stop met zoeken, XXL Hosting is de beste volgens mij. Snelle online klantenservice. Met de hosting van verschillende sites (o.a. WordPress) nog nooit problemen gehad en anders word je wel goed en snel geholpen.

Sem van Geffen
30 juli 2020

De kwaliteit van een hostingpartij is pas merkbaar wanneer je ze ook nodig hebt met je vragen. Al jarenlang klant bij ze, en kan niet anders zeggen dat ze me altijd goed helpen, of iig op de juiste richting sturen.

Owen den Engelsman
5 augustus 2020

XXL reageert altijd adequaat en snel. Ik doe al ruim 15 jaar zaken met XXL. XXL Hosting kent een zeer hoge up-time. De servers zijn snel en beheer op de machines wordt altijd probleemloos uitgevoerd.

Sjoerd Waij
6 juni 2020

Sympathiek bedrijf! Bijna of zelfs al meer dan 20 jaar klant met diverse websites, via diverse organisaties en bedrijven. Altijd erg vakkundig en dienstbaar geholpen met grote en kleine problemen, vaak veroorzaakt door eigen onkunde, ondanks dat, altijd even vriendelijk en behulpzaam. Goede prijs/kwaliteit verhouding en voor zover mijn kennis reikt, nooit offline geweest anders dan aangekondigd onderhoud of externe overmacht. Je weet wat je krijgt en ze zeggen wat ze doen! Op naar de volgende 20 jaar!

Wytze B
3 februari 2020

Ze zijn sinds de beginjaren mooi gegroeid en professioneler geworden, maar tegelijk reageren ze nog steeds vrijwel direct en erg laagdrempelig. Zeer prettig.

Kees
31 juli 2020

Perfecte service en dan bedoel ik niet alleen de hosting - maar zeker ook de klantenservice. Zelfs met niet-hosting-gerelateerde problemen (technisch van aard) proberen ze er samen uit te komen. Er zijn ongetwijfeld hosters die goedkoper zijn - maar beter zijn die absoluut niet. Een betrouwbare partij die nog tijd neemt voor de klant - aanrader!

Koto Hari
25 juli 2020

Slimme mensen met verstand van zaken. Al jaren bijna 20 jaar klant en de service, snelheid, producten en kwaliteit blijven verbeteren. Goed bereikbaar, ze willen je echt helpen en niet alleen geld verdienen en massaproductie draaien.

Marc Gooijer
23 september 2020

XXL webhosting is een geweldig bedrijf. Fijne mensen altijd, bij de helpdesk die mij al vaak in de afgelopen 18 jaar hebben geholpen. Soms bij nacht en ontij, tijdens feestdagen. Je kunt altijd op hen vertrouwen en bouwen. Hostingpakket, werkt fantastisch, service is geweldig, de prijzen zijn ultravriendelijk en wat je ook vraagt, er wordt altijd heel snel aktie ondernomen om je te helpen. Werkelijk in één woord, het allerfijnste bedrijf om je hostingpakket bij onder te brengen of je domeinnamen te registeren en nog heel veel meer. Subliem!

Mags Bamsbridge
30 mei 2020
Bestellen

Snel en makkelijk zelf je WordPress website maken?


Maak vandaag nog je professionele WordPress website voor slechts 2,50 per maand. Dankzij de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie kun je het zonder risico proberen.

Bestellen

of stel ons je vraag via de chat