Bas Meelker van Bas Meelker Photography

Videoreportage

Bas Meelker van Bas Meelker Photography


Bas Meelker van Bas Meelker Photography


Bas Meelker is sinds 2005 landschapsfotograaf. Het begon als hobby toen Bas nog in de marketing en communicatie werkte. Een vriend van hem had een klein digitaal compactcameraatje. Bas vond dat interessant, en is daar ook zelf mee gaan fotograferen. Zo is het begonnen: de hobby werd een passie, en de passie werd een obsessie. Hij heeft toen de keuze gemaakt om van fotograferen zijn werk te maken.

Bas heeft onder andere mogen werken voor National Geographic en het Wereld Natuurfonds, waar hij erg trots op is. Ook heeft hij regelmatig dingen op televisie gedaan.

Bas is via een goede vriend van hem terecht gekomen bij XXL Hosting. Hij had goede ervaringen met XXL, en tipte Bas om ook eens bij XXL te gaan kijken.

De rol van XXL is voor Bas voornamelijk om zorgen en werk uit handen te nemen. XXL zorgt ervoor dat Bas zijn "online aanwezigheid" 24 uur per dag goed geregeld is. En mocht er toch wat mis gaan, dan lost XXL het gewoon snel op. Als voorbeeld noemt Bas dat hij een aantal jaar geleden in TV-programma "Het Perfecte Plaatje" verscheen. Dat resulteerde in veel extra verkeer op zijn website. XXL heeft toen pro-actief de capaciteit tijdelijk verhoogd, terwijl Bas in het vliegtuig zat.

De toekomst met XXL ziet Bas met vertrouwen tegemoet. Terwijl het bedrijf van Bas steeds verder groeit, zal XXL de ruimte biedt om die groei te faciliteren. Hij wil graag de samenwerking die er inmiddels al tien jaar is op een plezierige manier voortzetten.