Rob Haenen van Smarter

Videoreportage

Rob Haenen van Smarter


Rob Haenen van Smarter


Rob Haenen heeft 12,5 jaar geleden het bedrijf Smarter opgericht. Bij Smarter helpen ze ondernemers met randzaken, zoals financiën en IT-oplossingen. Je kunt bij financiën denken aan het uitvoeren van administratie en belastingaangiften, en op IT-gebied een website laten bouwen of webshop. Ook kun je bij Smarter een domeinnaam registreren, e-mailadres aanmaken en webhosting bestellen. Deze oplossingen zijn belangrijke processen voor bedrijven, en Smarter kan je daarin ontzorgen.

Smarter is de rechterhand voor de ondernemers. Als de ondernemers bellen of mailen dan wordt er snel gereageerd. Klanten zijn dat gewend. Ze hebben niet alle kennis van hosting, en daar hebben ze de partner XXL Hosting bij gevonden. Dat is inmiddels alweer 2.5 jaar geleden. Het gastheerschap zit al in de naam en wordt zeker waar gemaakt. Het gastheerschap past goed bij Smarter. Er wordt ook snel gereageerd door XXL Hosting, als ze er zelf niet uitkomen. Voorheen hadden ze en hun klanten de domeinen en website bij verschillende hosting providers.

" Door XXL Hosting konden we onze klanten voor domeinen en hosting ontzorgen. Samen met XXL Hosting hebben we veel domeinen en websites gemigreerd met de verhuisservice van XXL. De verhuisservice beviel goed naar onze nieuwe omgeving. Ik kan XXL Hosting aan iedereen aanraden. "