Damian & Arjen van Fiks Marketing

Videoreportage

Damian & Arjen van Fiks Marketing


Damian & Arjen van Fiks Marketing


Damian en Arjen zijn aan het studeren op het NHL en zijn ondernemers. Damian is goed in websites bouwen en Arjen is goed in sales. Daardoor kunnen ze elkaar versterken en hebben ze samen het bedrijf "Fiks" opgericht.

Fiks doet alles wat te maken heeft met websites bouwen. Als eerste wordt het ontwerp gemaakt, daarna wordt door middel van de webhosting en domein het ontwerp gemaakt en als laatst wordt de website geoptimaliseerd voor conversie. De laatste stap heeft als doel voor de klant om meer bezoekers krijgen, meer klanten krijgen en dat er winst op de website wordt gemaakt.

Damian heeft op zijn opleiding geleerd hoe je websites moet bouwen, en daar heeft hij Douwe van XXL leren kennen. Douwe werkte toen al bij XXL en Fiks zocht een goede hostingprovider om de websites te bouwen en te optimaliseren. Douwe stelde toen voor om een keer een hostingpakket aan te maken en te kijken of dat een mooie fundering maakt voor Fiks zijn service. Tot de dag van vandaag bevalt de samenwerking heel goed.

XXL Hosting ondersteunt de webhosting en domeinen waar Fiks gebruik van maakt. Deze combinatie werkt heel goed samen. We hebben toen gekozen voor shared hosting in plaats van unmanaged webhosting. De reden hiervoor is omdat Fiks de capaciteit en kennis wou uitbesteden aan een goede en snelle hostingprovider.

De ambitieuze ondernemers willen in de toekomst meer klanten helpen. Daar speelt een snelle hostingprovider een cruciale rol. Het is belangrijk voor Fiks om hun eigen ding te kunnen doen en dat is nog steeds de situatie. In de toekomst wilt Fiks samen groeien met XXL. XXL biedt super goede webhosting aan die snel is en een hele prettige gastheer. Het is namelijk zo dat de heren van XXL altijd snel bereikbaar zijn, tijdens de kantooruren om de vragen te beantwoorden en zodat Fiks daarna verder kan met waar ze goed in zijn.