Amstelland ICT

Partner

Amstelland ICT


Wie is Amstelland ICT?

Amstelland ICT is een bedrijf dat sinds 1992 in de regio ICT dienstverlening verzorgt. Sinds 2012 doen zij dat voor een breder publiek vanuit hun kantoor in Ouderkerk aan de Amstel en sinds 2014 ook vanuit Purmerend. Amstelland ICT verzorgt ICT voor het groot, midden en kleinbedrijf. Bij grote ondernemingen ondersteunen zij de eigen systeembeheer-afdeling of grotere projecten. Voor het MKB bieden ze systeem- en netwerkbeheer op alle mogelijke vlakken. Zij leggen jouw netwerkbekabeling aan, verzorgen jouw wifi, en meer. Dit doen ze zelf en indien nodig geassisteerd door strategische partners.


Waar onderscheiden ze zich mee?

Amstelland ICT adviseert jou met hun expertises zoals serverbeheer, werkplekbeheer, applicatiebeheer, internet (aansluiting, webhosting, domeinnaamregistratie, en e-mail), antispam/antivirus, vaste/mobiele telefonie en natuurlijk 'werken in de cloud'. Amstelland ICT coordineert alles wat moet gebeuren met jouw ICT, ofwel, zij ontzorgen jou met jouw ICT zodat jij tijd hebt om je met je expertise bezig te houden. Daarnaast zullen zij niet schromen om je voor onnodige kosten te behoeden en ook je terugkerende kosten waar mogelijk te reduceren. Zo bouwen ze en de klant gezamenlijk aan een langdurige relatie.


Diensten die ze voor jou kunnen doen

  • IT-beheer
  • En verder: ICT voor het MKB

    Ze maken en onderhouden zelf geen websites. Maar hun partner brndtfy.nl doet dat wel, zij maken, beheren en beveiligen WordPress websites.


Technieken waar ze goed in zijn

  • WordPress


Uitgevoerde opdrachten waar ze trots op zijn

- Server migraties
- Cloud migraties
- Werkplekbeheer
- Webhosting
- Telefonie (analoog/isdn/voip)
Kortom: allerhande projecten in de ICT

Amstelland ICT


Amstelland ICT
Ambachtenstraat 46
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel
Nederland


Rolf Bruinsma


+31204969777
info@amstelland.com


https://amstelland.com/


Opgericht in: 1992