Branding

Partner

Branding


Wie is Branding?

Dit is Branding. Gestart in 1998 en meer dan 22 jaar ervaring binnen de wereld van communicatie, grafisch ontwerp, techniek en productie. Onze drijfveer: het allerbeste antwoord geven op jouw vraag. Met minder hoef je geen genoegen te nemen.
Een all-round communicatie/grafisch ontwerpbureau; van strategie tot productie, van copy tot concept, van animatie tot dtp-werk, geen vraag is te gek. Branding heeft een klein kernteam waardoor ze snel, flexibel en zonder grote overhead werken en een flexibele schil met vaste collega's. Ze werken voor starters, voor MKB en werken ze voor grote internationals. Juist de diversiteit van opdrachtgevers maakt het werk gevarieerd en leuk.
Branding staat voor persoonlijk, snel en flexibel. Voor ouderwets vakmanschap en moderne expertise. Voor teamwork, co-creatie en transparantie. Maar bovenal staat Branding voor onze grote liefde voor het grafische vak. Een fantastisch vakgebied. Er is zo veel mogelijk!
Net als de golven op het strand, kennen ze de weg en gaan ze door tot ze ons doel bereiken: het optimale antwoord op jouw communicatievraag. Een slim concept, een verrassend ontwerp of een technisch en creatief perfect kloppend eindproduct.
Aarzel niet een vrijblijvend gesprek aan te vragen!


Waar onderscheiden ze zich mee?

Allround, van de basis ontwikkeling van jouw merk tot het uitrollen van de middelen (on- en offline) en de productie. Branding heeft een vast team wat gespecialiseerd is in merkontwikkeling, grafisch ontwerp, animatie, productie en alle bijbehorende kennis als tekst, social, web, illustratie en fotografie. Branding heeft grote, langdurige projecten voor grote merken lopen maar pakken ook start-up vragen op en kunnen met hun kennis van wat mogelijk is een kleiner bedrijf (start-up of MKB) juist grote stappen laten nemen. Samenwerken is voor hun een basisterm. Ze hebben de communicatie en grafische kennis en jij hebt de kennis van jouw product en markt. Dat samen zorgt voor een maximaal resultaat.


Diensten die ze voor jou kunnen doen

  • En verder: Grafisch ontwerp - Branding - Design - Productie middelen - Signing


Uitgevoerde opdrachten waar ze trots op zijn

Branding ontwikkeld merken (logo's) met bijbehorende corporate identity. Denk hierbij aan een basishuisstijl maar ook de vervolgmiddelen als website, powerpoint presentatie, brochure, social media plan en design, flyers, mappen etc. Wij hebben in de afgelopen 22 jaar voor veel opdrachtgevers kleine en grote projecten ontwikkeld. Doordat wij zowel senior als junior designers hebben en ook grote ervaring kennis rondom de productie en uitvoering in huis kunnen we u vanaf de start tot de oplevering ondersteunen en adviseren. Signing (zoals autobelettering, way-finding en binnenhuis-signing van muur, raam, logo) is iets waar we veel kennis in hebben. Uiteraard de basis (branding) ontwikkeling van het merk, uw logo en de middelen die daaruit voortkomen. Dat is on- en offline.

Branding


Branding
Ondiep Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
Nederland


Tamara Reesink


+31615446194
tamara@branding.nl


https://branding.nl


Opgericht in: 1998
Aantal medewerkers: 5