d-Media BV

Partner

d-Media BV


Wie is d-Media BV?

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Of slimme webapplicaties die gaan helpen om je bedrijfsdoelstellingen te halen? d-Media denkt met je mee.
De webprofessionals van d-Media gaan altijd op zoek naar de beste implementatie van websites, apps en internetsystemen in jouw bedrijf. Samen zoeken ze graag naar de juiste weboplossing om je doelstellingen te halen!


Waar onderscheiden ze zich mee?

Voordat ze een - voor jouw onderneming - naadloos toegesneden webtechnologie toepassen, willen ze eerst alles van je weten. En dat is wat hun werkwijze uniek maakt!
Het toepassen van naadloos toegesneden webtechnologie en de daarbij behorende adviezen zijn erg belangrijk bij de aanschaf. Zij komen hiervoor graag bij jou op locatie. Uiteraard is een kennismaking bij hun op kantoor in Breda ook mogelijk.

Een kennismaking bestaat dan ook uit een combinatie van:

1. Mensgericht: ze luisteren naar waar jouw behoefte ligt.
2. Technische kennis: zij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het web.
3. Strategisch: ze hebben een helikopterview waardoor we ook het grote geheel kunnen overzien en daarmee ook bedrijfsdoelstellingen niet uit het oog verliezen.
4. Tikkeltje kritisch en eigenwijs: ze halen alles uit de kast om erachter te komen waarom je wilt wat je wilt. Dat klinkt flauw, maar alleen als je weet waarom je doet wat je doet, kunnen je doelstellingen slagen.

Met meer dan 15 jaar ongeevenaard vakmanschap in webtechnologie, zorgen we vervolgens voor een product op maat.


Diensten die ze voor jou kunnen doen

d-Media BV


d-Media BV
Paardeweide 11A
4824 EH Breda
Nederland


Daniel Schoone


+31768880022
d.schoone@d-media.nl


https://d-media.nl/


Opgericht in: 2002
Aantal medewerkers: 8