Hyber-Technologies V.O.F.

Partner

Hyber-Technologies V.O.F.


Wie is Hyber-Technologies V.O.F.?

Webdesign Hyber-Technologies biedt naast automatisering ook webdesign aan. Bent je jouw ouderwetse en/of onprofessionele website beu? Of bereik je jouw doelgroep niet met jouw website? Informeer dan naar de mogelijkheden die Hyber-Technologies jouw kan bieden op het gebied van webdesign. Vakbekwame webdesigners Hun vakbekwame webdesigners hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites met een specifiek doelgroep als uitgangspunt. Ze kunnen jou webdesign bieden van de nieuwste generatie waarin gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Werkwijze Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid, functionaliteit en technische mogelijkheden. Na een eerste orinterend gesprek waarin jouw wensen en verwachtingen t.a.v. de website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt waarbij de nadruk ligt op navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik. Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat jou on-line uw site kunt bekijken. Je kunt op deze manier te allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na jouw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de definitieve website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines. Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met jou gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van jouw bedrijf of organisatie op internet. Voor informatie, neem contact op met een van hun accountmanagers.


Waar onderscheiden ze zich mee?

hardware en software Advisering Hyber-Technologies adviseert je welke hard- en software aan te schaffen om in jouw ICT behoefte te voorzien. Met uiteraard het oog op de toekomst gericht. Software Ze leveren alle producten van Microsoft, maar ook pakketen van Adobe, Symantec, VMware, McAfee en AVast. Ze geven ook advies voor software op maat. Huismerk Het huismerk van Hyber-Technologies is Acer. Acer heeft een lage instapprijs en een goede prijs kwaliteits verhouding. Uiteraard leveren ze ook andere merken zoals HP-Compaq, Lenovo, IBM, Fujitsu-Siemens en Toshiba, maar ook diverse andere merken. De systemen kunnen compleet geinstalleerd op de werkplek afgeleverd worden.


Diensten die ze voor jou kunnen doen

 • Website maken (met templates)
 • Website maken (maatwerk)
 • Webshop maken (met templates)
 • Webshop maken (maatwerk)
 • Applicatie-ontwikkeling
 • Website-onderhoud
 • IT-beheer
 • En verder: Alemene automatisering


Technieken waar ze goed in zijn

 • WordPress
 • Drupal
 • Joomla
 • Magento


Een referentie van een van hun klanten

"Je legt dingen heel duidelijk en rustig uit, ook de technische dingen waar ik een hekel aan heb. Omdat je dit zo rustig doet is er geen drempel om je dingen te vragen of om je te bellen. Als ik zelf tijdens het proces vastzat, dan moedigde jij steeds aan om toch weer verder te gaan. Dat doe je door te vragen wat precies je knelpunt is. Je zoekt dan mee naar de oplossing EN dit geeft ook weer energie om verder te gaan. Wat ik vooral erg fijn vond was dat je op belangrijke momenten er ook echt was voor me. Meteen terugbellen is daar een voorbeeld van." www.miloheiloo.nl Tot slot: dingen waar ik tegen aan zit te hikken en niet zo belangrijk vind, blijven jouw aandacht houden (gaan bloggen, die woordjes nog veranderen in mijn artikelen i.v.m. de vindbaarheid).

Hyber-Technologies V.O.F.


Hyber-Technologies V.O.F.
De Bunder 47
8252JK Dronten
Nederland


Sabine van Sittert


+31321848283
internet@hyber.nu


http://www.hyber.nu/


Opgericht in: 1999
Aantal medewerkers: 2