Wie is Leo ten Have creatieve communicatie?

Leo ten Have creatieve communicatie heeft een brede scope en een hoog werkniveau. Ze werken voor diverse opdrachtgevers. Dat zijn bedrijven, instellingen en overheden waarbij communicatie belangrijk is. Zij houden van projecten die hun verschillende disciplines samenbrengen tot een geheel.

Goede communicatie begint met een briljant idee. Vormgeving moet toevoegen en verduidelijken. Dan pas werkt een goede campagne. The proof of the pudding is in the eating. Ze hebben meer dan dertig jaar ervaring in marketing,- communicatie en reclamebranche. Nodig ze uit voor een gesprek dan kunnen ze ook laten zien wat het bedrijf heeft bereikt. Ook kunnen ze je laten weten hoe ze jouw opdracht gaan oppakken.

Waar onderscheiden ze zich mee?

Een goed logo ontwerp geeft aan een herkenbaar gezich en maakt merken sterker. Logo ontwerp. Iedere organisatie, bedrijf of product verdient een herkenbaar gezicht, dat kan groeien tot een sterk merk. Een logo, huisstijl of corporate identity. Hoe wil jij gezien worden? En passen de look & feel die jij voor ogen hebt ook bij de missie, visie en positionering van jouw organisatie? Daarover kan je met Leo ten have creatieve communicatie in gesprek. Als zij je organisatie goed kennen gaan ze, met een scherpe potlood, aan het werk.

Door visuele huisstijldragers te ontwikkelen, maar ook door te adviseren over de inzet van middelen en media. Door consequent en consistent met een goed ontworpen logo (een eigen gezicht) naar buiten te treden, bouw jij actief aan een sterk en herkenbaar merk.

Maar dat eigen gezicht is meer dan een logo, een visitekaartje of een naambord bij de voordeur. Het gaat ook over hoe jij communiceert en over het gedrag van jouw bedrijf en je medewerkers. Deze drie elementen; design, communicatie en gedrag, staan bij Leo ten Have creatieve communicatie centraal bij de ontwikkeling van een unieke, onvervreemdbaar eigen logo en huisstijl; een bedrijfsidentiteit.

Diensten die ze voor jou kunnen doen

Website maken (met templates)
Webshop maken (met templates)
Website-onderhoud
Online marketing
SEO & SEA
Video & fotografie
En verder: Reclame, advertising, marketing en communicatie

Technieken waar ze goed in zijn

WordPress

Uitgevoerde opdrachten waar ze trots op zijn

https://www.leotenhave.nl/ons-werk/

Adresgegevens

Leo ten Have creatieve communicatie
Prins Hendrikstraat 26
7001 GL Doetinchem
Nederland

Contactpersoon

Leo ten Have

Telefoon & email

+31314340205
l.tenhave@leotenhave.nl

Website

https://www.leotenhave.nl/

Bedrijfsinfo

Opgericht in: 1988

Social media