Al je domeinen, DNS zones en SSL certificaten overzichtelijk bij elkaar

Of je nu een paar of duizenden domeinnamen hebt geregistreerd, met AutoDNS is het beheren van je domeinportfolio een fluitje van een cent. Het registreren van domeinen, aanmaken van domein-contacten, updaten of verhuizen van grote aantallen domeinen tegelijkertijd zijn acties die je eenvoudig en snel zelf kunt uitvoeren. En met toegang tot meer dan 700 domeinextensies, hebben we het meest uitgebreide aanbod van Nederland. Naast domeinen, kun je via dezelfde interface ook DNS zones en SSL certificaten aanmaken en beheren.

Wat klanten zeggen

Tjeerd Kramer

EasyTerra Autohuur
"EasyTerra is een online prijsvergelijker voor de autoverhuurmarkt. Voor EasyTerra en andere projecten heb ik zo’n 5.000 domeinnamen geregistreerd. Ik gebruik hiervoor het AutoDNS platform, waarmee domeinnamen eenvoudig in bulk kunnen worden geregistreerd en beheerd. Wat ik goed vind aan XXL? Ik vind XXL sympathiek en goed benaderbaar met een snelle responstijd op supportvragen. Bovendien kunnen domeinnamen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding worden ingekocht. Ik ben al 15 jaar klant, en zie geen reden om dat te veranderen."
Bekijk deze videoreportage
euro_symbol

Kortingen tot wel 50%

Domeinnamen kun je met een aantrekkelijke resellerkorting inkopen, dat kan oplopen tot maar liefst 50%.

lock

Gratis SSL certificaten

Voor elk geregisteerd domein kun je gratis een DV SSL certificaat aanvragen. Daarnaast kun je ook OV en EV certificaten bestellen.

language

Meer dan 700 domeinextensies

Met 350+ landenextensies en vrijwel alle generieke en nieuwe extensies, hebben we het meest uitgebreide aanbod in Nederland.

code

Integratie via API

Naast kant-en-klare plugins voor HostFact en WHMCS, kun je AutoDNS via de uitbreide API integreren met elk ander systeem.

restore

Achteraf betalen

Vergeet vooruitbetalen of het aanhouden van een tegoed. Elke maand krijg je achteraf een factuur voor nieuwe en verlengde diensten.

security

Gratis whois privacy

Voor veel extensies kun je gratis onze whois privacy service inschakelen, zodat prive-gegevens worden afgeschermd.

dns

Gratis DNS & redirects

Voor elk geregistreerd domein kun je gratis gebruik maken van onze nameservers en ook redirects instellen.

store

Domeinen kopen en verkopen

Je kunt via AutoDNS ook premium domeinen registreren en domeinen kopen en verkopen via de grootste domein-marktplaats.

track_changes

Waardebepaling

Op basis van eerdere domeinverkopen, zoekvolume, en trends kan ons AI algoritme voor elk domein een waarde bepalen.Geïnteresseerd om reseller te worden?

Plan een rondleiding in, en we vertellen je graag de details van onze resellerdiensten en beantwoorden je eventuele vragen.