Het hostingplatform waar resellers en webprofessionals op kunnen bouwen

Als developer, IT'er, designer, of webprofessional wil je alleen de beste hosting voor je projecten en klanten. Alleen zo kun je je richten op waar je het verschil mee kunt maken: je business en je klanten. Bij XXL ben je aan het juiste adres. Andere hosters bieden vaak een resellerpakket aan, waarbij al je klanten en projecten op dezelfde server staan, die ook nog eens gedeeld wordt met andere resellers. Bovendien is de servercapaciteit vaak ook nog gelimiteerd. Bij XXL doen we het anders. De hostingpakketten worden verspreid aangemaakt op ons gehele serverpark, die je overzichtelijk via 1 overgekoepelend panel kunt beheren. Elke maand betaal je flexibel alleen de hostingpakketten die je op dat moment hebt aangemaakt. Alle pakketten hebben meer dan voldoende servercapaciteit, en beschikken over alle features die je nodig hebt. Geen zorgen meer over de hosting!

Wat klanten zeggen

Klaus Spithost

IT-Works
"Ik ben sinds 2011 een resellerklant van XXL. Ik heb samen met mijn vrouw het bedrijf IT-Works, waarmee ik klanten help met domeinen, hosting en websites. Ik heb jarenlang zelf de fysieke servers gehad, en had ik overal en nergens wat draaien. Nu regelt XXL dit allemaal voor mij en dat vind ik heerlijk, écht ontzorgend. Feitelijk gezien heb ik nu maar één aanspreekpunt, dat werkt voor mij goed. Het is een fijn team!"
Bekijk deze fotoreportage
euro_symbol

Kortingen tot wel 70%

Hostingpakketten kun je met een aantrekkelijke resellerkorting inkopen, dat kan oplopen tot maar liefst 70%.

lock

Gratis SSL certificaten

Wij geloven dat https:// de nieuwe standaard is. Voor alle hostingpakketten kun je gratis en geautomatiseerd SSL certificaten aanvragen.

web

cPanel control panel

Elk hostingpakket heeft toegang tot cPanel, wat misschien wel het beste hosting control panel is wat bestaat.

code

Integratie via API

Naast kant-en-klare plugins voor HostFact en WHMCS, kun je onze hosting via de uitbreide API integreren met elk ander systeem.

restore

Backups terugzetten

Foutje gemaakt? Via het control panel kun je zelf backups terugzetten van bestanden, databases en mailboxen.

security

In- en uitgaande spamfiltering

Naast dat email schoon van spam en virussen wordt binnenkomt, zorgen we er ook voor dat onze servers ook geen spam versturen.

flight_takeoff

Hoge performance

Doordat wij een modern cloudplatform en de Litespeed webserver gebruiken, zijn de door ons gehoste websites supersnel.

code

PHP en MySQL

Kies per pakket welke PHP versie, settings en modules actief zijn. Verder gebruiken we altijd recente PHP en MySQL versies.

grid_on

Meerdere sites in 1 pakket

Uniek bij XXL is dat je meerdere domeinen en sites kunt onderbrengen in 1 hostingpakket, zonder dat je daar meer voor betaalt.Geïnteresseerd om reseller te worden?

Plan een rondleiding in, en we vertellen je graag de details van onze resellerdiensten en beantwoorden je eventuele vragen.