Nooit meer per ongeluk je productie-site stuk

Breid je hostingpakket uit met staging, zodat je websites kunt synchroniseren van en naar ons stagingplatform.

Staging

2,50/maand

  • Sync van en naar stagingplatform
  • Geschikt voor WordPress, Joomla, PrestaShop
  • Statische site generator
  • Voor websites binnen 1 hostingpakket
  • Optie om aan ander pakket te koppelen
Bestellen

Prijzen zijn exclusief BTW en worden jaarlijks gefactureerd.Veilig je website updaten?

Breid je hostingpakket uit met staging, zodat je websites van en naar ons stagingplatform kunt synchroniseren. Staging kun je gebruiken voor alle websites binnen een hostingpakket, en je hebt de optie om het gekoppelde pakket te switchen.


Stagingplatform

Veilige plek voor het bouwen en testen van je website

Het stagingplatform is een geisoleerde omgeving, geheel afgescheiden van je hostingpakket. Het bevat alle tools om je site te ontwikkelen:
  • Toegang via SSH, FTP, File Manager en Database Editor.
  • Switch tussen verschillende PHP versies.
  • Version control: bij elke update wordt er een backup gemaakt.
  • Maak subusers aan voor toegang tot het stagingplatform of laat derden de staging-site bekijken via een afgeschermde link.


Statische site generator

Maak je website razendsnel en onhackbaar

Ons stagingplatform heeft de optie om een statische HTML-versie van je website te genereren. Het bijwerken van je site doe je dan alleen nog op het stagingplatform, waar je ook kunt inloggen op het beheergedeelte van WordPress of Joomla. Nadat je klaar bent, druk je simpelweg een knop in om een nieuwe statische versie van je site online te zetten.

Onhackbaar

Doordat alleen nog een HTML-versie van je site online staat, ben je niet meer vatbaar voor veiligheidslekken in WordPress, Joomla, plugins, of PHP. Ook is het beheergedeelte van je site niet meer direct toegankelijk.

Razendsnel

Je website hoeft niet meer door PHP gegenereerd te worden, en ook zijn er geen MySQL database queries meer nodig. Dit merk je direct: je website zal tot wel 2x zo snel inladen.

Formulieren blijven werken

Het nadeel van HTML is dat het niet geschikt is voor dynamische elementen op je site. De statische site generator zorgt er echter voor dat contactformulieren wel blijven functioneren.

Ondersteuning

Geschikt voor WordPress, Joomla en PrestaShop

Je kunt staging gebruiken voor elke website die in WordPress, Joomla of PrestaShop gemaakt is. De statische site generator is alleen beschikbaar voor WordPress en Joomla sites.Veilig je website updaten?

Breid je hostingpakket uit met staging, zodat je websites van en naar ons stagingplatform kunt synchroniseren. Staging kun je gebruiken voor alle websites binnen een hostingpakket, en je hebt de optie om het gekoppelde pakket te switchen.