Wij verhuizen je site en email in een paar stappen

Ben je geïnteresseerd om je website en email onder te brengen bij XXL, maar heb je twijfels of het verhuizen gaat lukken? Geen zorgen! We helpen je graag een handje met onze verhuisservice. In een paar stappen zorgen wij ervoor dat je website en email vlekkeloos wordt omgezet van je huidige provider naar ons.
today

1. Contact & verhuizing inplannen

Plan zelf de verhuizing in op het tijdstip dat jij wilt, vul de gegevens in die we van je vragen en de verhuizing is ingepland. Mochten we nog vragen hebben, dan nemen we contact met je op!

assignment_turned_in

2. Check of verhuizing mogelijk is

We controleren of de logingegevens compleet zijn en werken. Ook checken we of we je website en email kunnen verhuizen. Mochten we om technische redenen de verhuizing niet kunnen uitvoeren, dan laten we je dit weten en hoef je uiteraard niets te betalen.

airport_shuttle

3. We voeren de verhuizing uit

Op het geplande tijdstip verhuizen we je website en email, en we laten je weten wanneer dit gereed is.

how_to_reg

4. Controle of site goed is omgezet

De volgende stap is dat je controleert of wij de website goed en compleet hebben omgezet, voordat de domeinnaam is verhuisd. Zo hebben we de kans om eventuele fouten op te lossen.

contact_mail

5. Domein verhuizen & email instellen

Als je de website hebt goedgekeurd, verhuizen we je domeinnaam. Binnen enkele uren zal de domeinnaam dan naar ons verwijzen. Ook geven we je informatie hoe je je emailprogramma en telefoon kunt instellen, zodat email voortaan ook via ons loopt.

done_outline

6. Klaar!

De verhuizing van je website of email is afgerond! Je hebt dan vijf werkdagen de tijd om eventuele onvolkomenheden bij ons aan te kaarten, waarna we het project definitief sluiten.Interesse in onze verhuisservice?

Prik gelijk een datum en tijdstip waarop we jouw website en email mogen verhuizen. We nemen contact met je op om de verdere details te bespreken.


Verhuis je website, email of allebei

We hebben twee pakketten voor onze verhuisservice samengesteld. Je kunt kiezen om alleen je website of email te laten verhuizen, of allebei. Als je ook hosting bij ons bestelt, krijg je korting op onze verhuisservice of is het soms zelfs gratis!
Website verhuizen

40,-/website

  • Korting of zelfs gratis als je ook hosting bestelt
Email verhuizen

5,-/mailbox

  • Korting of zelfs gratis als je ook hosting bestelt
Wil je meerdere websites of mailboxen verhuizen, neem dan contact met ons op.
Interesse in onze verhuisservice?

Prik gelijk een datum en tijdstip waarop we jouw website en email mogen verhuizen. We nemen contact met je op om de verdere details te bespreken.