Wij verhuizen je site en email in een paar stappen

Ben je geïnteresseerd om je website en email onder te brengen bij XXL, maar heb je twijfels of het verhuizen gaat lukken? Geen zorgen! We helpen je graag een handje met onze verhuisservice. In een paar stappen zorgen wij ervoor dat je website en email vlekkeloos wordt omgezet van je huidige provider naar ons, zodat ook jij kunt genieten van onze vijfsterren-beleving!
today

1. Contact & verhuizing inplannen

Plan zelf de verhuizing in op het tijdstip dat jij wilt, vul de gegevens in die we van je vragen en de verhuizing is ingepland. Mochten wij of jij nog vragen hebben, dan hebben we even contact met elkaar.

assignment_turned_in

2. Checken & advies geven

We checken of alle gegevens compleet zijn, en of we je website en email kunnen verhuizen. Ook kunnen we rekening houden met en advies geven over je plannen en uitdagingen voor je online business.

airport_shuttle

3. We voeren de verhuizing uit

Op het geplande tijdstip verhuizen we je website en email, en we laten je weten wanneer dit gereed is. Jij kunt dan controleren of wij de website goed en compleet is omgezet, en lossen we eventuele fouten op.

done_outline

4. Klaar!

We verhuizen ten slotte de domeinnaam, en de verhuizing is dan afgerond! Ook geven we je informatie hoe je voortaan bij ons voor je website en email kunt inloggen.Interesse in onze verhuisservice?

Prik gelijk een datum en tijdstip waarop we jouw website en email mogen verhuizen. We nemen contact met je op om de verdere details te bespreken.


Deze klanten gingen je voor

Vrijwel dagelijks verhuizen we websites en mailboxen naar ons toe. Hieronder kun je van een drietal klanten zien wie zij zijn, waarom ze naar XXL zijn verhuisd, en wat hun ervaring met onze verhuisservice was.

Martijn van Sooos BV

Martijn van Webcrafters

Joris van Loft Multimedia

Verhuis je website, email of allebei

We hebben twee pakketten voor onze verhuisservice samengesteld. Je kunt kiezen om alleen je website of email te laten verhuizen, of allebei. Als je ook hosting bij ons bestelt, krijg je korting op onze verhuisservice of is het soms zelfs gratis!
Website verhuizen

40,-/website

  • Korting of zelfs gratis als je ook hosting bestelt
Email verhuizen

5,-/mailbox

  • Korting of zelfs gratis als je ook hosting bestelt
Wil je meerdere websites of mailboxen verhuizen, neem dan contact met ons op.
Interesse in onze verhuisservice?

Prik gelijk een datum en tijdstip waarop we jouw website en email mogen verhuizen. We nemen contact met je op om de verdere details te bespreken.