Nieuw: WordPress websitebuilder

Nieuw: WordPress websitebuilder

Geschreven op 31-08-2021 door Sander Cruiming
Categorieën: WordPress Hosting

Nieuw: WordPress websitebuilder

WordPress is het populairste systeem waarmee je websites kunt maken, en ook veel van onze klanten en resellers gebruiken het. Wereldwijd draait maar liefst 42,5% van alle websites op WordPress.

Ondanks dat WordPress zo populair is en het redelijk makkelijk is om er een website mee te maken, kan WordPress voor een beginneling toch nog ingewikkeld zijn. Voor deze groep introduceren we een nieuwe dienst: de WordPress websitebuilder. Dit is een WordPress plugin, waarmee je door te klikken en slepen een WordPress website in elkaar kunt zetten - zonder dat je daar een webbureau voor hoeft in te huren. Ideaal voor als je snel en zonder hoge kosten een simpele website online wilt zetten.

Bouw je WordPress website in een paar stappen

Klik-en-sleep je nieuwe WordPress website in elkaar

De WordPress websitebuilder maakt het mogelijk om in een paar simpele stappen snel en simpel je WordPress website te bouwen:

  • Je begint door een keuze te maken uit een van de honderden templates die de WordPress websitebuilder te bieden heeft. Deze template is de basis van je nieuwe WordPress website.
  • Vervolgens geef je aan welke pagina's je op je nieuwe website wilt hebben. Denk daarbij aan een productpagina, pagina met contactgegevens of een pagina met meer informatie over je bedrijf.
  • Ten slotte voer je nog een aantal bedrijfs- en adresgegevens op, die op je website zullen worden getoond.
  • Klaar! Je nieuwe WordPress website staat live op het internet.

Verschil met andere websitebuilders

Het grote voordeel van deze WordPress websitebuilder ten opzichte van andere beschikbare websitebuilders, zoals Weebly, Wix en Squarespace, is dat je gebruikt kunt maken van het WordPress ecosysteem. Omdat WordPress zo populair is, zijn er vele plugins voor beschikbaar waarmee je de functionaliteit van je website kunt uitbreiden. Ook is er veel informatie over WordPress te vinden op het internet. Ten slotte zit je niet vast aan 1 provider: de WordPress website is van jou, en kun je eventueel verhuizen naar een andere provider.

Introductievideo

We hebben een introductievideo opgenomen, die in het kort laten zien hoe de WordPress sitebuilder werkt:

Bouw vandaag nog je WordPress website!

Wil je onze WordPress websitebuilder een keer proberen? Ga dan naar de onderstaande pagina, of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Meer informatie? Klik hier