Tweede ontbijtsessie wederom een succes!

Tweede ontbijtsessie wederom een succes!

Geschreven op 02-07-2019 door Ruben Hiemstra
Categorieën: XXL Hosting

Tweede ontbijtsessie wederom een succes!

Donderdag 20 juni organiseerden we onze tweede ontbijtsessie. Wederom was het een succesvolle en leuke sessie! Dit keer hielden we de bijeenkomst op een andere locatie, namelijk bij Brownies and Downies in Leeuwarden. Er waren twee interessante sprekers die hun kennis met ons deelden over hun specialiteiten.

De eerste spreekster was Jessica Kuiken van Marketing Crew. Jessica is zeven jaar geleden voor haarzelf begonnen als Jess Marketing, wat inmiddels is doorgegroeid naar het huidige Marketing Crew. Ook staat ze in de finale van de Jonge Ondernemersprijs van Friesland. Jessica haar presentatie ging over “employer branding”.

Wopke van Solkema van Wimke.nl was de volgende spreker. Samen met zijn vrouw is hij deze lifestyle-blog begonnen. Wopke is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, social media-strategie en de verdere uitbouw van de partnerships van deze populaire site. Ze hebben inmiddels zo’n 95.000 volgers op Pinterest, ruim 11.500 op Instagram en ongeveer 2.800 op Facebook. Hij vertelde ons over het Wimke.nl-avontuur, en wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een lifestyle-blog.

Bekijk hieronder de aftermovie om een impressie van onze tweede ontbijtsessie te krijgen:

Hou je mailbox, social media en deze blog in de gaten over onze volgende ontbijtsessie. We hopen je dan graag ook te verwelkomen!