Terugblik WordPress co-working sessie op ons kantoor

Terugblik WordPress co-working sessie op ons kantoor

Geschreven op 28-11-2022 door Sander Cruiming
Categorieën: WordPress Hosting

Terugblik WordPress co-working sessie op ons kantoor

Afgelopen week, op dinsdag 22 november, organiseerden we samen met WPhelpdesk.nl en Compion de eerste co-working sessie van de WordPress Meetup Fryslân. In deze blogpost blikken we kort terug op een geslaagde ochtend.

WordPress meetups in Leeuwarden

Sinds vorige maand is XXL Hosting sponsor van de WordPress Meetup Fryslân. Elke maand organiseren we een gratis bijeenkomst voor de WordPress community. Of je nou een hobby-website in WordPress hebt gemaakt, of dat je met je webbureau professionele WordPress websites maakt voor je klanten - iedereen is welkom op deze bijeenkomsten.

We hebben twee soorten meetups, die we elke maand met elkaar afwisselen:

  1. Kennissessie: dit is een bijeenkomst die we in de avond organiseren, waarbij twee sprekens je bijpraten over een interessant en actueel onderwerp binnen de WordPress wereld.
  2. Co-workingsessie: dit is een bijeenkomst die we overdag organiseren, waarbij we kunnen netwerken, vragen kunnen stellen en elkaar helpen met WordPress vraagstukken.

Eerste co-workingsessie

Op dinsdagochtend 22 november hielden we de eerste keer een co-workingsessie, waar zo'n 20 mensen op afkwamen. De sessie werd gehouden bij ons op kantoor in Leeuwarden. Onder het genot van een kopje koffie en thee, zijn er interessante gesprekken gevoerd, en hebben we elkaar kunnen helpen met WordPress-issues. Van het aanpassen van CSS code, tot het verbeteren van caching-instellingen. Na afloop was er nog een lunch.

Volgende WordPress Meetup in januari

De volgende WordPress Meetup Fryslân zal weer een kennissessie zijn. Meld je aan op de onderstaande pagina om op de hoogte te worden gehouden zodra de datum en details van dit event bekend worden: https://www.meetup.com/WordPress-Meetup-Fryslan/