Getraceerde trefwoorden toevoegen

Getraceerde trefwoorden toevoegen

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe je het marketing platform van de SEO tool trefwoorden kunt toevoegen.

1. Login via het dashboard op het marketingplatform.
2. Scrol naar beneden naar uw getraceerde trefwoorden en klik daarna op 'Voeg uw eerste trefwoorden' om je eerste trefwoorden toe te voegen. 

3. Vervolgens klik je op 'Vind nieuwe trefwoorden' je kunt de zoekwoorden gaan opzoeken en volgen. De zoekwoorden die je kunt toevoegen zijn woorden die met je bedrijf te maken hebben.

 

4. Je vult de zoekwoorden in en je kunt er meer toevoegen door een komma te gebruiken. Als je de zoekwoorden hebt gezocht kun je twintig zoekwoorden volgen en traceren door op het plusje achter het zoekwoord te klikken. Je kunt natuurlijk ook zoekwoorden opzoeken met meer dan drie woorden. Om beter te ranken in Google kun je beter lange zoekwoorden gebruiken die je ook kunt verwerken in de blogs bijvoorbeeld.

5. Als je een zoekwoord(en) wilt vervangen door een ander zoekwoord kun je het kruisje achter het zoekwoord aanklikken om het zoekwoord weg te halen. Vanaf nu kun je de zoekwoorden traceren.


Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.