Hoe kan ik mijn domein verkopen

Hoe kan ik mijn domein verkopen

  1. Login op het Dashboard.
  2. Klik in het linkermenu op "Domeinen" en klik vervolgens op het knopje "Beheren".
  3. Scrol naar beneden totdat je het kopje Domein verkopen ziet, om het domein te koop te zetten druk je op " Te koop zetten ". Door middel van de tool van undeveloped kan je het domein gemakkelijk verkopen.
  4. Vul dan vervolgens in wat het "Bieden vanaf" bedrag is. Dit is de prijs vanaf welk bedrag ze kunnen bieden. Vul daarna het "Koop nu" bedrag in. Dit is het bedrag waarmee ze het domein direct kunnen kopen. Om het domein definitief te koopt te zetten druk je nogmaals op "Te koop zetten " .
  5. Vervolgens moet je nog de nameservers aanpassen van het domein om de verkooppagina te tonen. Naast het kopje Domein verkopen zie je Nameservers staan, als je op Nameservers wijzigen klikt kan je deze aanpassen. 
  6. Mocht dat niet helemaal duidelijk zijn kan je het volgende artikel volgen : https://www.xxlhosting.nl/handleidingen/54-hoe-pas-ik-de-nameservers-aan-voor-mijn-domein


Je hebt nu succesvol je domein te koop gezet. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd terecht bij onze support. Door in het dashboard op het praatballonnetje te klikken, kan je een chat met ons starten. 

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.