Hoe maak ik een campagne op Mailjet?

Hoe maak ik een campagne op Mailjet?

Een nieuwsbrief is het perfecte middel om in contact te blijven met je klanten. Zo stimuleer je herhaalaankopen en houd je klanten op de hoogte. Met Mailjet maak je in een handomdraai prachtige nieuwsbrieven, die je qua inhoud en opmaak geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Na verzending zie je het resultaat door middel van overzichtelijke statistieken!

1. Log in op je dashboard, klik hier.

2. Ga naar "Mailjet" aan de linkerkant van je dashboard. Featured

3. Door hier op "inloggen" te klikken log je in op je Mailjet omgeving.Featured


4. Nu ben je in je Mailjet omgeving, hier kan je je campagne maken/aanpassen! Klik op "Een campagne maken".Featured

5. Hier moet je de details (Naam, contactlijst & onderwerp) van de campagne invullen. Featured

- Als je nog geen contactlijst hebt kan je deze ook hier aanmaken. Een contactlijst is de lijst met alle e-mailadressen waar je de campagne naar toe stuurt. Deze kan je handmatig toevoegen of via een CSV, TXT of RTF bestand.

6. Aan het einde bij het invullen van de details kan je het thema kiezen/uploaden. Klik op "selecteren" bij het thema wat je hebt uitgekozen.Featured

7. Zodra je de laatste informatie (Onderwerp, voorbeeldtekst, naam afzender & afzenderadres) hebt ingevuld dan kan je beginnen met het maken van je campagne!Featured


Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.