Maak een aanmeld formulier

Maak een aanmeld formulier

Om een eigen aanmeldformulier te maken ga je boven naar "Contacts" en vervolgens klik je links op "Forms". In dit scherm zie je 2 opties staan.

Subscription Forms = Aanmeld formulieren

Unsubscription Forms = Afmeld formulieren

In deze FAQ kiezen we voor "Create a new subsciption form" .

Nu kom er een pop-up tevoorschijn, hier mag je alleen "Collect emails" aanvinken en daarna klikken op "Create". In het volgende scherm zie je dan je aanmeld formulier Vul eerst bovenaan een titel in voor dit formulier bij Form Name.

Daaronder zie je het formulier staan. Je kan op de tekst klikken om de tekst aan te passen. Ook zie je een aantal opties staan.

Background: Hier kan je de achtergrond kleur instellen of een afbeelding toevoegen als achtergrond

Fonts: Hier kan je het lettertype instellen voor je aanmeldformulier.

Colors: Hier kan je de kleuren instellen voor de knop en de tekst.

Size: Is de grootte van de tekst

Hieronder een voorbeeld van een aanmeldformulier

Als je daarna naar onder scrollt moet je nog wat instellen. Klik eerst of je een bevestiging wilt sturen. En rechts kan je teksten instellen die de klant te zien krijgt na het aanmelden, of als er een mailadres niet goed ingevuld wordt. Daarnaast is het nog belangrijk om helemaal onderin aan te vinken op welke contactenlijst de aanmelding komt te staan. Nadat je dit hebt gekozen klik je rechtsboven op "Save". Nu ben je klaar :)

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.