Domeinnamen in mijn hostingpakket.

Domeinnamen in mijn hostingpakket.

Met deze tool kan je bekijken welke domeinnamen (addon domeinen, alias domeinen en subdomeinen) er allemaal gekoppeld zijn aan het hostingpakket.

Hoe voeg ik een domeinnaam toe aan mijn hostingpakket?

Dan verwijs ik je graag door naar de volgende hulpartikelen. Het verschil tussen een Extra (ook wel Addon domein) een Alias en een subdomein leg ik je uit aan de hand van een voorbeeld.

Stel je voor; je hebt een bouwbedrijf en je bent later ook een installatiebedrijf gestart. Het bouwbedrijf en installatiebedrijf hebben allebeide een individuele website.

Het hostingpakket is ooit aangemaakt met bouwbedrijfjansen.nl als hoofddomein. Om de bereikbaarheid te vergroten, heb je inmiddels ook de domeinnaam bouwbedrijf-jansen.nl geregistreerd. Omdat deze exact dezelfde website toont als bouwbedrijfjansen.nl, kun je deze toevoegen als Alias domein. De domeinnaam bouwbedrijf-jansen.nl laat dan dezelfde website zien als bouwbedrijfjansen.nl.

Zoals ik eerder zei; je hebt inmiddels ook een installatiebedrijf gestart, installatiebedrijfjansen.nl. Omdat hier een losse website op moet komen, voeg je deze toe als Extra domein. Hier kun je nu een hele nieuwe website op bouwen, zonder dat je een nieuw pakket aan hoeft te vragen.

En stel, je krijgt een nieuwe website. Dan wil je alvast aan de slag kunnen zonder je huidige website al weg te doen. Hiervoor kun je een subdomein aanmaken (zoals bijvoorbeeld nieuw.bouwbedrijfjansen.nl).

  • Een Extra domein toevoegen.
  • Een Alias domein toevoegen.
  • Een Subdomein toevoegen.
  • Een omleiding (redirect) toevoegen.
Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.