Bescherming tegen leechen instellen

Bescherming tegen leechen instellen


Nog niet ingelogd op cPanel?

Deze handleiding gaat er van uit dat je ingelogd bent op het cPanel control panel van je hostingpakket. Wil je weten hoe je moet inloggen op cPanel? Klik dan hier.


Wat is leechen?

Met deze beschermingsfunctie tegen leechen kun je voorkomen dat je gebruikers hun wachtwoorden voor een beperkt toegankelijk deel van je site bekendmaken of openbaar posten. Deze functie leidt onveilige accounts om naar een URL naar keuze (en schorst de accounts, als jij dat wilt).

Hoe stel ik dit in?

1. Klik op Bescherming tegen leechen

2. Klik achter de folder die je wilt beschermen op Bewerken

  • Aantal aanmeldingen dat in een periode van 2 uur is toegestaan per gebruikersnaam (Het is aangeraden om hier 4 in te vullen, maar de keuze is aan jouw)
  • URL waarnaar leech-gebruikers worden omgeleid (Je kan hier aangeven waarnaar je de gebruikers laat omleiden, dit kan bijvoorbeeld een error page zijn. Vul dan deze URL in)
  • Een e-mailwaarschuwing sturen aan (Je kan hier een email adres opgeven die meldingen krijgt wanneer gebruikers van de site worden omgeleid)
  • Onveilige accounts uitschakelen (Een goede manier om een gebruiker te blokkeren die zijn gegevens online heeft gelekt)

Klik vervolgens op Inschakelen.

Je hebt nu het aantal aanmeldingen in een periode wat toegestaan is ingesteld.

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.