Hoe kan ik mijn e-mail account beheren? (wachtwoord wijzigen, quota aanpassen)

Hoe kan ik mijn e-mail account beheren? (wachtwoord wijzigen, quota aanpassen)


Nog niet ingelogd op cPanel?

Deze handleiding gaat er van uit dat je ingelogd bent op het cPanel control panel van je hostingpakket. Wil je weten hoe je moet inloggen op cPanel? Klik dan hier.


Wil je je wachtwoord wijzigen, quota  aanpassen, je e-mail adres verwijderen of een bepaalde blokkade instellen? Dan kun je hier terecht.

  1. Druk achter het e-mail account op BEHEREN.
  2. Om een nieuwe wachtwoord in te stellen, geef je hier een nieuwe wachtwoord op en druk je vervolgens onderaan de pagina op UPDATE EMAIL SETTINGS.
  3. Wil je de quota aanpassen? Kan je hier een nieuwe waarde aangeven. Druk vervolgens onderaan de pagina op UPDATE EMAIL SETTINGS.
  4. Mocht een e-mail adres zich misdragen, of gaat het om een oude medewerker, kan je hier een blokkade opleggen. Druk vervolgens onderaan de pagina op UPDATE EMAIL SETTINGS.
  5. Mocht je het e-mail adres willen verwijderen? Klik je onderaan de pagina op DELETE EMAIL ACCOUNT. Je krijgt nu een melding met het bericht als je zeker bent dat je het adres wilt verwijderen. Klik op VERWIJDEREN om het te voltooien.
Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.