E-mail instellen op Outlook 2013?

E-mail instellen op Outlook 2013?

Automatisch instellen van accounts van Outlook voor je e-mail gebruiken


Weet je niet welke gegevens je nodig hebt om je mail in te stellen? Ga dan naar de volgende link: Logingegevens opvragen, vul hier je domeinnaam in om de benodigde gegevens op te vragen.


In veel gevallen kan Outlook je account instellen aan de hand van slechts een e-mailadres en een wachtwoord.

  1. Open in Outlook het tabblad Bestand.
  2. Klik onder Accountgegevens op Account toevoegen.
  3. Vervolgens krijg je een scherm te zien waar je je e-mail gegevens kan invullen. Vul je gegevens in en klik op volgende, outlook zal dan automatisch op zoek gaan naar de juiste server gegevens en deze voor je instellen.
  4. Klik vervolgens op Voltooien.

Handmatig instellen van je e-mail account in outlook 2016


  1. Open in Outlook het tabblad bestand.
  2. Klik onder Accountgegevens op Account toevoegen.
  3. Kies in het volgende scherm voor Handmatige instelling of extra servertypen.
  4. Kies dan voor POP of IMAP.
  5. Druk op Volgende >, je komt nu in een scherm waar je je e-mail/server gegevens kan invullen. De volgende stap is om op Meer instellingen ... te drukken.

Voor IMAP en POP3 zijn de server instellingen hetzelfde, als je met POP3 wilt werken moet je dit bij Type account aangeven.

6. Navigeer in het volgende scherm naar het tabblad Server voor uitgaande e-mail, vink hier de optie Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist aan.

7. Als volgende stap navigeer je naar het tabblad Geavanceerd, hier moet je de onderstaande gegevens overnemen. Als je met POP3 werkt noteer je de volgende gegevens:

Inkomende e-mail (POP3): 995
Gebruik het volgende type versleutelde verbinding :SSL
Uitgaande e-mail (POP3): 465
Gebruik het volgende type versleutelde verbinding :SSL

8. Klik vervolgens op OK om de instellingen op te slaan.9. In het volgende scherm op Volgende > om het e-mail account te testen, wanneer dat klaar is kan je op sluiten klikken.

10. In het volgende scherm klik je op voltooien om het instellen van je mail adres af te ronden.

Mochten er nog vragen zijn kan je altijd bij onze support terecht. Door op het praat ballonnetje te klikken in het dashboard kan je een chat met ons starten.

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.