MailXXL serverinstellingen aanpassen Windows Mail

MailXXL serverinstellingen aanpassen Windows Mail

Windows 10 Mail is een hele makkelijke applicatie, behalve als het op eigen e-mailadressen en instellingen aan komt. In deze gids laat ik je zien hoe je de instellingen aan moet passen!

Let op! In de screenshots en GIF'jes gebruiken we een andere mailserver als voorbeeld! Gebruik xxlhosting.email als mailserver!

Stap 1: De nieuwe mailserver

Voor Mailxxl gebruiken we als inkomende en uitgaande mailserver: xxlhosting.email

Stap 2: Open het scherm voor de serverinstellingen

Klik linksonderin op het tandwieltje. Vervolgens moet je rechtsbovenin op "Manage accounts" klikken of "Accounts beheren". Klik op het account, vervolgens op "Sync Mailbox Settings" of "Synchronisatieinstellingen". Scroll naar beneden voor de geavanceerde mail instellingen.

Stap 3: Pas de serverinstellingen aan naar de nieuwe server

De juiste instelling is xxlhosting.email Let op! de screenshots geven een andere server aan. Gebruik xxlhosting.email als inkomende en uitgaande server!


Help! Het werkt niet. Wat nu?

Geen paniek, onze support helpt je graag met het oplossen van je probleem. Voordat je dat doet, kun je eerst wel een aantal dingen proberen om vast te stellen wat het probleem is.

Kijk eerst of je nog wel de webmail kunt bereiken, op xxlhosting.email, of anders door naar mailxxl.nl/webmail te gaan. Als je die niet kunt bereiken is het een IP blokkade. Neem hiervoor contact met ons op.

Mocht je die wel gewoon kunnen bereiken, neem dan ook contact met ons op. Dan helpen we je graag verder! Je kunt ons bereiken op xxlhosting.nl/contact

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.